Aiguamolls de l’Empordà

El Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà és un punt emblemàtic de la conservació i observació de fauna a Catalunya. La ruta que s’hi pot fer està molt ben adaptada i preparada per a que tothom, des d’aficionats a ornitòlegs, de fotògrafs a visitants puntuals, puguin gaudir de l’espectacle que els ambients humits ens proporcionen.

Anirem a localitzacions especials des d’on podrem veure els núvols d’estornells, un dels espectacles plàstics més bèsties de la natura! Veure com centenars i milers de petites aus de color negre es mouen al compàs creant formes increïbles és un regal per a qualsevol fotògraf o amant de la Natura.

estornells aiguamolls

Realitzarem una sortida fotogràfica on aprendrem a fotografiar fauna. Sense presses, anirem d’amagatall en amagatall, i també durant el recorregut podrem veure i fotografiar molta fauna. I veurem com fer-ho! Quins ajustos són els més indicats per la càmera, quins accessoris són els més útils, com aconseguir les millors fotografies… Aprendrem tot el necessari per poder fotografiar fauna!!

martinet aiguamolls

Programa:

Ens trobem dimarts 2 de gener passat el migdia, recuperats de la benvinguda al 2018, anirem a veure i fotografiar els núvols d’estornells amb la posta de Sol.

Per la nit revisarem fotografies i donarem consells per al dia següent. A primera hora del dimecres 3 de gener ens trobarem de nou amb els estornells, però ara amb la sortida de Sol. Després farem el recorregut dels Aiguamolls, visitarem els diferents aguaits des d’on podrem veure moltes aus i mamífers i sempre amb la càmera a la mà anirem practicant i millorant la nostra tècnica de fotografia de fauna. A darrera hora del dia tornarem a fotografiar estornells, estols i tot amb la suau llum del capvespre.

Dificultat: baixa

Horari: 15h del dimarts 2 a les 19h del dimecres 3.  Més de 24h de fotografia de fauna!

Punt de trobada: pàrquing del Parc Natural (NOTA: el Parc cobra 5€ per cotxe que entra al pàrquing).

Recomanacions: portar aigua, calçat còmode, prismàtics si en teniu i tot l’equip fotogràfic que vulgueu usar.

Sortida als Aiguamolls de l’Empordà, 2 i 3 de gener, inscriu-te ja a info@phototrekking.cat o al telèfon 675.60.14.76

Preu del taller per persona:

Cap de setmana complert

115,00 €

Matí i tarda

80,00 €

Un matí o una tarda

45,00 €

Descomptes per a grups de 5 persones o més. Pagament per transferència o Paypal (aquest darrer té un 5% de recàrrec).

Grup reduït, oferim una atenció altament personalitzada i ens adaptem a les necessitats dels assistents.
El preu inclou: Atenció personalitzada, assegurança obligatòria, impostos. Material didàctic, guies naturalistes i professors de fotografia durant la sortida. Accés privat a les fotografies de la sortida i material extra. Assessorament posterior.

El preu no inclou: dietes, allotjament, transport, qualsevol cosa que no estigui especificat en l’apartat “inclou”.

Phototrekking.cat i Llop-Àrtic ens reservem el dret de canviar la data de la sortida o activitat per motius meteorològics i buscar una altra acordada entre tots. La sortida es realitzarà amb un mínim de 3 inscrits.

 

Aiguamolls de lemporda

Comparteix!