Fotografia nocturna

Heu vist mai la Via Làctia? sabeu què és una circumpolar? Ho voleu fotografiar? Si voleu aprendre o millorar la fotografia nocturna amb aquests fenòmens acompanyeu-nos a les sortides fotogràfiques nocturnes de Phototrekking en les que aprendrem  a fotografiar amb els cels nocturns de la vall de Camprodon, amb poca contaminació lumínica i un cel ple d’estrelles.

Us ensenyarem els millors llocs i com fer les millors fotografies per a que torneu a casa amb ganes de sortir la nit següent a fer més fotografies nocturnes.

circumpolar

 

MAIG

Dissabte 4 de maig:

-FOTOGRAFIA NOCTURNA. Aprofitarem la lluna nova per fotografiar al màxim la via làctia i fer fotografia circumpolar.

La lluna nova del dissabte ens ajudarà a tenir el cel sense il·luminació, amb el que aconseguirem que la Via Làctia es vegi molt millor, més contrastada, amb més volum i amb molt més detall.

Sabeu que la Via Làctia és una galàxia? De fet és la galàxia on vivim. Voleu fotografiar-la? Acompanyeu-nos el dissabte 6 i descobrireu més coses interessants sobre ella, però sobretot aprendrem a fotografiar-la.

I si no en teniu prou amb fotografiar una galàxia, us ensenyarem a fer una fotografia circumpolar. Des de la nostra ubicació demostrarem que la terra gira al voltant d’un eix imaginari només amb una foto!

via làctia, foto nocturna

El viatger de les estrelles

Les sortides són aptes per a tots els nivells de coneixement fotogràfic i condició física, estarem amb vosaltres en tot moment per a que no us perdeu res i obtingueu imatges al·lucinants. Amb un equip fotogràfic mínim ja podeu venir a fer fotografia nocturna: una càmera que pugui disparar en mode Bulb, un trípode i un cable disparador, res més!

També t’ensenyarem les millors app’s per al mòbil i l’ordinador per a que puguis treure’n el màxim rendiment de les teves fotografies nocturnes.

JULIOL

Dilluns 15 de juliol:

-FOTOGRAFIA DE LLUNA. Fotografiarem la sortida de la lluna per darrera d’una de les icones de Camprodon, l’ermita de Sant Antoni de Camprodon.

La lluna plena es veurà espectacular. Nosaltres, de ben lluny i amb teleobjectius, farem que es vegi ben grossa per darrera de l’ermita. També farem fotografies de la lluna un cop s’hagi alçat al cel, descobrirem què fàcil és fer fotos a la lluna!

Inscriu-te ja a info@phototrekking.cat o al telèfon 675.60.14.76!

El preu per sortida i persona és de 34€

Descomptes per a grups de 5 persones o més. Pagament per transferència o Paypal (amb un 5% de recàrrec).
 

El preu inclou: Atenció personalitzada, assegurança obligatòria. Material didàctic, guia naturalista i professor de fotografia. Accés privat a les fotografies de la sortida i material extra. Assessorament posterior.

El preu no inclou: dietes, desplaçament ni impostos.

 

Foto circumpolar Camprodon

Circumpolar sobre Camprodon

 

 

Comparteix!