Fotografia nocturna

Heu vist mai la Via Làctia? I la lluna vermella? Les voleu fotografiar? Si voleu aprendre o millorar la fotografia nocturna amb aquests fenòmens acompanyeu-nos a les sortides fotogràfiques nocturnes de Phototrekking en les que aprendrem  a fotografiar amb els cels nocturns de la vall de Camprodon, amb molt poca contaminació lumínica i ple d’estrelles.

Dos dies plens de fotografies espectaculars i natura!

Circumpolars, via làctia, eclipsis lunars, paisatges nocturns, centres galàctics… tot això ho podreu fotografiar amb nosaltres. Us ensenyarem els millors llocs i com fer les millors fotografies per a que torneu a casa amb ganes de sortir la nit següent a fer més fotografies nocturnes.

circumpolar

Podeu escollir una sola sortida, o totes dues a preu especial!

JULIOL

Divendres 13 de juliol:

-FOTOGRAFIA NOCTURNA DE LA VIA LÀCTIA. Aprofitarem la lluna nova per fotografiar al màxim la via làctia.

La lluna nova del divendres ens ajudarà a tenir el cel sense il·luminació, amb el que aconseguirem que la Via Làctia es vegi molt millor, més contrastada, amb més volum i amb molt més detall.

Farem primer fotografies de la posta de sol, veurem com a poc a poc se’ns en va la llum mentre fem un picnic i ens preparem per al plat fort, la Via Làctia i les estrelles.

via làctia, foto nocturna

El viatger de les estrelles

 

Divendres 27 de juliol:

-FOTOGRAFIA DE L’ECLIPSI LUNAR I LA LLUNA VERMELLA. Un eclipsi espectacular que no tornarem a veure fins al 2019.

Aquest juliol tindrem l’oportunitat de veure un eclipsi lunar des de Catalunya! I a sobre serà una lluna vermella!!! No us perdeu aquest moment únic i veniu amb nosaltres a fotografiar-lo des d’un punt únic i espectacular.

Tenim el moment, el lloc, i les ganes de passar-ho bé! Acompanyeu-nos i us mostrarem com obtenir les millors imatges de l’eclipsi de lluna vermella! Un cop al lloc, tastarem productes de la vall i mentre arriba l’hora assenyalada configurarem la màquina fotogràfica, explicarem què heu de tenir en compte, quin material necessiteu i sobretot entre tots gaudirem d’un espectacle únic!

lluna vermella, fotografia nocturna

Fotomuntatge amb la lluna vermella de protagonista

 

Les sortides són aptes per a tots els nivells de coneixement fotogràfic i condició física, estarem amb vosaltres en tot moment per a que no us perdeu res i obtingueu imatges al·lucinants. Amb un equip fotogràfic mínim ja pots venir a fer fotografia nocturna: una càmera que pugui disparar en mode Bulb, un trípode i un cable disparador, res més!

També t’ensenyarem les millors app’s per al mòbil i l’ordinador per a que puguis treure’n el màxim rendiment de les teves fotografies nocturnes.

JULIOL ESTELAR: inscriu-te ja a info@phototrekking.cat o al telèfon 675.60.14.76!

Una sortida té un preu per persona de 38€

Les dues sortides tenen un preu de 59€

Descomptes per a grups de 5 persones o més. Pagament per transferència o Paypal (amb un 5% de recàrrec).

 


Pagar per Paypal araEl preu inclou: Sopar, atenció personalitzada, assegurança obligatòria. Material didàctic, guia naturalista i professor de fotografia. Accés privat a les fotografies de la sortida i material extra. Assessorament posterior.

El preu no inclou: desplaçament ni impostos.

 

Foto circumpolar Camprodon

Circumpolar sobre Camprodon

 

 

Comparteix!