Fotografia de Cabres Salvatges Ibèriques

Un taller molt espectacular, tant per la sortida com per l’objectiu, Taller de Fotografia de Cabres Salvatges Ibèriques! El taller el fem conjuntament Llop-Àrtic i Phototrekking, tindreu dos professors i guies naturalistes al vostre abast.

Anirem al Parc Natural dels Ports, a Tarragona, en una època en què les cabres salvatges (Capra pyrenaica) estan en zel i defensant les femelles, podrem veure baralles, enfrontaments i persecucions. Us ho perdreu?

fotografia de cabres salvatges ibèriques
El taller és de dos dies, per assegurar el seu albirament i poder obtenir grans fotografies d’elles. Farem recorreguts a peu per apropar-nos al màxim, durant el camí podrem veure voltors, àligues i altres tipus d’aus. Aprendrem les millors tècniques per apropar-nos sense espantar els animals i aprendrem la millor manera de configurar la càmera per fotografiar fauna en llibertat.

cabres dels ports

L’albirament de fauna salvatge mai és 100% segur, els animals són imprevisibles i, per tant, no tenen per què seguir les pautes normals que se’ls suposa. L’aproximació sempre es fa a una distància prudencial per tal d’assegurar el benestar i la tranquil·litat dels individus, així com la nostra pròpia.

Una aventura emocionant que segur ens farà omplir la targeta de fotos al·lucinants.

cabra salvatge

Programa:
Dissabte 11 de novembre:
10h: Trobada i primera sortida per escalfar motors i fotografiar aus i paisatge.
Dinar
16h: A la recerca de les cabres. Estarem fins a la posta del sol amb elles.

Després de sopar: revisió i comentaris de les fotos del dia.

Diumenge 12 de novembre:
7h: Trobada matinal per sortir a buscar les cabres.
12h: Acomiadament

Recomanacions: Portar calçat i roba còmode i críptica (colors foscos, cap color cridaner o que faci soroll), prismàtics si en teniu, penseu que caminarem per tant l’equip fotogràfic ha de ser el més adequat per portar tota l’estona el pes a sobre.

Dinar i dormir: Estem en negociacions per estar tots al mateix lloc. No està inclòs en el preu, per tant podeu dormir on vulgueu.

Dificultat: Baixa.

taller foto ports

Cercavores (Prunella collaris)

 

Taller de Fotografia de Cabres Salvatges Ibèriques, dissabte 11  i diumenge 12 de novembre, inscriu-te ara a info@phototrekking.cat o a info@llopartic.com!

Preu del taller de cap de setmana: 115€/persona.

També és pot fer a parts: dos matins o un matí i una tarda: 80€
Un matí o la tarda: 45€

 

Descomptes per a grups de 5 persones o més. Pagament per transferència o Paypal (aquest darrer té un 5% de recàrrec).

Grup reduït, oferim una atenció altament personalitzada i ens adaptem a les necessitats dels assistents.
El preu inclou: Atenció personalitzada, assegurança obligatòria, impostos. Material didàctic, guies naturalistes i professors de fotografia durant la sortida. Accés privat a les fotografies de la sortida i material extra. Assessorament posterior.

El preu no inclou: dietes, allotjament, transport, qualsevol cosa que no estigui especificat en l’apartat “inclou”.

capra pyrenaica

S’ha de tenir en compte que, quan es vol fotografiar fauna salvatge, no es pot assegurar mai la presència dels animals. Les sortides fotogràfiques són personalitzades, es poden adequar en funció de la gent que hi participi i dels seus interessos. No es poden portar gossos. Phototrekking.cat i Llop-Àrtic ens reservem el dret de canviar la data de la sortida o activitat per motius meteorològics i buscar una altra acordada entre tots. La sortida es realitzarà amb un mínim de 4 inscrits.

Comparteix!

paisatge Ports