La brama del cérvol

Un espectacle únic de la nostra fauna. Cada any, per aquesta època, la natura actua sobre els cérvols, revolucionant-los i oferint-nos la possibilitat de viure amb ells el seu moment de zel. Llop-Àrtic Fotografia Natural i Phototrekking us proposem acompanyar-nos a La brama del cérvol.

D’hàbits territorials, els cérvols mascles reuneixen el seu harem de femelles per protegir-lo de la incursió d’altres mascles i poder ser ell l’únic progenitor de la descendència de l’any següent. Durant aquest temps els cérvols avisen de la seva dominància amb la brama. Aquest cant avisa d’altres mascles que no s’acostin, si algú no fa cas de l’avís, arriba la baralla que decidirà quin serà el nou cap del ramat.

cérvol cerdanya

La Cerdanya és un racó català ideal per gaudir d’aquest espectacle de la natura. Grans espais oberts ens permeten sentir, i sobretot veure, aquest ungulat en l’únic moment de l’any on no s’amaga entre boscos espesos.

Acompanyeu-nos en aquesta fascinant descoberta del comportament animal. Podrem sentir i fotografiar la brama del cérvol, sempre prou lluny per no patir cap sorpresa… que els cérvols mascles no estan de broma!

rcg_20160924-401

Programa:

Dissabte 16: trobada a les 10h al Parc de les Angles (França). Estarem tot el dia al parc practicant la fotografia de fauna, per estar llestos a la tarda i no perdre’ns cap fotografia de la brama.

                    17:00 – Fins que el sol es pongui: Estarem al camp a l’espera de cérvols i omplir la targeta de la nostra càmera amb fantàstiques fotografies.

Diumenge 17: ens veiem a les 6:30h per fotografiar la sortida de sol i tenir una segona oportunitat de veure cérvols en el moment del dia en què són més actius.

Material necessari:
-Aigua.
-Botes.
-Roba còmode i críptica (grisos, marrons o negres). Cap color cridaner, reflectant, ni fluorescent.
-Trípode i càmera.

Opcional:
-Prismàtics.
-Telescopi terrestre.
-Cadira plegable.
-Dinar.

Sortida a la Brama del Cérvol, dissabte 16 i diumenge 17 de setembre, inscriu-te ara a info@phototrekking.cat o a info@llopartic.com!

Preu només Curs de Foto al Parc d’Animals Les Angles: 69€

Preu de tot el dissabte: 98€

Preu cap de setmana: 108€

Grup limitat a 8 persones. Afanyeu-vos!

Oferim una atenció altament personalitzada i ens adaptem a les necessitats dels assistents.

Pagament per transferència o Paypal (5% de recàrrec).

El preu inclou: Atenció personalitzada, assegurança personal obligatòria. Material didàctic, apunts de fotografia de fauna, guies naturalistes i professors de fotografia durant la sortida. Accés privat a les fotografies de la sortida i material extra. Assessorament posterior.

No inclou: dietes, allotjament, entrada al parc.la brama del cérvol

Comparteix!

Amb la col·laboració de:llop artic