Taller de Fotografia de tardor al Ripollès

Durant el Taller de Fotografia de tardor al Ripollès aprendrem i gaudirem com bojos de fotografiar els colors de la tardor. Phototrekking i Llop-Àrtic Fotografia Natural us proposem aprendre la millor manera de fotografiar paisatges i venir amb nosaltres a recórrer els millor boscos del Ripollès.

El 28 i 29 de d’octubre una sortida pràctica, amb Llop-Àrtic recorrerem diversos punts de la Vall de Camprodon buscant els millor colors i els llocs més bonics per fotografiar i posar en pràctica tot l’après sobre com captar les millors imatges de la tardor. Visitarem Serra Cavallera, la fageda de Camprodon, els boscos de Molló i acabarem a Setcases, un recorregut al·lucinant que ens permetrà fotografiar diferents ambients amb tot tipus de colors tardorencs!

Mollo

Tardor a Molló

Programa del Taller de Fotografia de tardor al Ripollès

 

Pràctica a la Vall de Camprodon (Ripollès)

Dissabte 28: 9-14h Serra Cavallera i Fageda de Camprodon. 16-19h Molló.

Diumenge 29: 9-13h Setcases.

Fageda Camprodon

 

Taller de Fotografia de Tardor al Ripollès, dissabtes  28 i diumenge 29 d’octubre inscriu-te ja a info@phototrekking.cat o al telèfon 675.60.14.76!

Preu: 115€/persona tot el cap de setmana

Tot dissabte o dissabte tarda i diumenge matí: 80€/persona.

Dissabte matí, dissabte tarda o diumenge matí: 45€/persona.

Descomptes per a grups de 5 persones o més. Pagament per transferència o Paypal (per Paypal hi ha un 5% de recàrrec).

El preu inclou: Atenció personalitzada, assegurança obligatòria. Material didàctic, guies naturalistes i professors de fotografia durant la sortida. Accés privat a les fotografies de la sortida i material extra. Assessorament posterior.

El preu no inclou: dietes, transport.

taller de fotografia de tardor al Ripollès

Color, simetria i equilibri

 

 

Sobre Alberto González:

És el fotògraf darrere del nom de Llop Àrtic, un món ple de naturalesa i imatges màgiques que es mostren al llarg de la seva fotografia. Enamorat de la natura, sol passar hores, dies o fins i tot setmanes passejant per paisatges naturals, passant les nits despert per obtenir les millors fotografies d’un cel nocturn, esperant el temps necessari per fer una foto de la fauna silvestre, les tempestes, els fenòmens naturals i sempre buscant la millor llum. Des de molt jove, va tenir l’oportunitat de viatjar a l’estranger amb la seva família, sempre amb una càmera a les mans. Com a adolescent, va passar de la càmera analògica al digital i va començar a centrar-se en la natura, l’aventura i la meteorologia. Als 19 anys va obtenir la seva primera càmera rèflex i des d’aleshores fa diversos cursos de fotografia i aventures per a fotògrafs especialitzats.
A mesura que passaven anys, la seva afició a fer fotografies de la natura en situacions extremes o en circumstàncies màgiques s’ha convertit en la seva professió. Actualment, treballa en diversos projectes fotogràfics, així com en audiovisuals i “time-lapses”. Amb tota la seva passió, va crear Llop Àrtic, el seu nou negoci que sens dubte assolirà alçades de muntanyes i aventures introduint-nos en nous horitzons, noves experiències i imatges sorprenents.

Comparteix!