Taller de Fotografia de tardor al Ripollès

Durant el Taller de Fotografia de tardor al Ripollès aprendrem i gaudirem com bojos de fotografiar els colors de la tardor. Phototrekking, Llop-Àrtic Fotografia Natural  i Albert Masó – Wild Images us proposem aprendre la millor manera de fotografiar paisatges i venir amb nosaltres a recórrer els millor boscos del Ripollès.

taller fotografiaEl 21 d’octubre farem teoria amb Albert Masó, reconegut professor, fotògraf i assessor de National Geographic. L’Albert ens explicarà la millor manera de fotografiar paisatges. Tècniques, objectius, tipus de llum i com captar-les, quin moment escollir, com tenir-ho tot enfocat… tot això i més en un lloc perfecte per aprendre, rodejats de natura, a Planoles, poble de la Vall de Ribes en el que miris on miris sempre tens natura i paisatges espectaculars.

El 28 i 29 de d’octubre passarem a la pràctica, amb Llop-Àrtic recorrerem diversos punts de la Vall de Camprodon buscant els millor colors i els llocs més bonics per fotografiar i posar en pràctica tot l’après sobre com captar les millors imatges de la tardor. Visitarem Serra Cavallera, la fageda de Camprodon, els boscos de Molló i acabarem a Setcases, un recorregut al·lucinant que ens permetrà fotografiar diferents ambients amb tot tipus de colors tardorencs!

Mollo

Tardor a Molló

Programa del Taller de Fotografia de tardor al Ripollès:

Teoria a Planoles (Vall de Ribes, Ripollès)

Dissabte 21, de 10 a 20h:

Després dels conceptes fonamentals, necessaris per a una bona praxi, s’entra en les tècniques i s’ensenyen els procediments i trucs més importants per obtenir tot el rendiment possible de l’equip fotogràfic de cadascú. S’especifica com aconseguir la millor qualitat d’imatge (i poder de resolució) amb la màxima profunditat de camp per captar tot el relleu del paisatge. S’ensenya com funcionen en la pràctica els elements i accessoris, així com el flux de treball òptim i finalment es projecten imatges per observar els resultats del que s’ha explicat.

 1. Nocions bàsiques i característiques generals.
 2. La distància focal i la perspectiva.
 3. Les condicions atmosfèriques.
 4. La llum natural: diferents il·luminacions.
 5. Ús dels filtres: utilitat i els seus efectes.
 6. Importància de l’angle d’incidència.
 7. Copsar el relleu: estratègies més adequades.
 8. Control de la Profunditat de camp.
 9. La hiperfocal: profunditat amb poder de resolució.
 10. Màxima qualitat d’imatge.
 11. Trípode, ròtules, para-sol i altres accessoris.
 12. Mesura de la llum: compensació, fotometries i histogrames.
 13. Tècniques especials i recursos per a cada problema.
 14. Modalitats de la fotografia de paisatge.
 15. La composició: expressió i creativitat del fotògraf.
 16. Conclusions i dubtes sobre l’equip de cadascú.

Pràctica a la Vall de Camprodon (Ripollès)

Dissabte 28: 9-14h Serra Cavallera i Fageda de Camprodon. 16-19h Molló.

Diumenge 29: 9-13h Setcases.

Fageda Camprodon

 

Taller de Fotografia de Tardor al Ripollès, dissabtes 21 i 28 i diumenge 29 d’octubre inscriu-te ja a info@phototrekking.cat o al telèfon 675.60.14.76!

Més de 20 hores de fotografia de paisatge aprenent dels millors!

Preu només teoria: 115€

Preu només pràctica: 115€

Preu del taller sencer de tres dies DESCOMPTE DEL 20%: 184€

Descomptes per a grups de 5 persones o més. Pagament per transferència o Paypal (5% de recàrrec).

El preu inclou: Atenció personalitzada, assegurança obligatòria. Material didàctic, guies naturalistes i professors de fotografia durant la sortida. Accés privat a les fotografies de la sortida i material extra. Assessorament posterior.

El preu no inclou: dietes, transport.

taller de fotografia de tardor al Ripollès

Color, simetria i equilibri

 

Sobre Albert Masó:

Llicenciat en Biologia per la UB. Professor de Fotografia de la UNESCO, IEFC, Centre de Tecnologies Avançades (Saragossa), Sonimag, museus i universitats, incloent internacionals. Professor presencial i on-line de Fotografia Tècnico-Científica del CITM (UPC). És fundador de l’Asociación Española de Técnicos Especialistas en Fotografía Científica, Vision Agency, l’Asociación Española de Fotógrafos de Naturaleza, la Societat Catalana de Fotògrafs de Natura i la International Wildlife Photography Society. Ha participat en 30 congressos de 10 països i en 9 exposicions, moderant diverses taules rodones com les de “Les perspectives de la fotografia digital” i “El canvi climàtic”. Té un arxiu de 60.000 imatges i ha aconseguit 15 premis. És autor de 12 llibres, 150 articles i obres en fascicles, algunes d’elles traduïdes a diversos idiomes (com “Domina i gaudeix la fotografia digital”, “Papallones” i “El món dels animals”. Assessor científic de Weldon Owen, RBA, Simposium Internacional de Natura i Fotografia, Mundo Científico i National Geographic.

Sobre Alberto González:

És el fotògraf darrere del nom de Llop Àrtic, un món ple de naturalesa i imatges màgiques que es mostren al llarg de la seva fotografia. Enamorat de la natura, sol passar hores, dies o fins i tot setmanes passejant per paisatges naturals, passant les nits despert per obtenir les millors fotografies d’un cel nocturn, esperant el temps necessari per fer una foto de la fauna silvestre, les tempestes, els fenòmens naturals i sempre buscant la millor llum. Des de molt jove, va tenir l’oportunitat de viatjar a l’estranger amb la seva família, sempre amb una càmera a les mans. Com a adolescent, va passar de la càmera analògica al digital i va començar a centrar-se en la natura, l’aventura i la meteorologia. Als 19 anys va obtenir la seva primera càmera rèflex i des d’aleshores fa diversos cursos de fotografia i aventures per a fotògrafs especialitzats.
A mesura que passaven anys, la seva afició a fer fotografies de la natura en situacions extremes o en circumstàncies màgiques s’ha convertit en la seva professió. Actualment, treballa en diversos projectes fotogràfics, així com en audiovisuals i “time-lapses”. Amb tota la seva passió, va crear Llop Àrtic, el seu nou negoci que sens dubte assolirà alçades de muntanyes i aventures introduint-nos en nous horitzons, noves experiències i imatges sorprenents.

Comparteix!