Taller de Fotografia Meteorològica

Cada dia estem afectats pels fenòmens meteorològiques, des de tot un dia de sol, fins a un dia de pluja. Però hi ha certs fenòmens meteorològics que són simplement espectaculars, vols aprendre a captar-los amb la teva càmera? Vine al Taller de Fotografia Meteorològica amb Llop-Àrtic i Phototrekking!

Anirem al Parc Natural del Cap de Creus, un lloc amb llums extremes i que a l’hivern bufa amb força la tramuntana tot creant fenòmens meteorològics com núvols de vent, mar brava… que juntament amb l’impressionant relleu geològic fan un còctel fotogràfic imprescindible.

Taller de Fotografia Meteorològica

Aprendrem com obtenir les millors imatges en les condicions més extremes, com salvar els forts contrasts que la majoria de vegades ens trobarem, i alhora veurem els diferents fenòmens que ens podem trobar i com avançar-nos a ells i inclús com protegir-nos.

Temari:

-Configurar la càmera en manual segons la situació meteorològica.
-Treballar amb raw i edició amb lightroom i photoshop.
-Crear panoràmiques.
-Crear circumpolars.
-Previsió meteorològica en diferents models.
-Pàgines web on consultar la previsió meteorològica.
-Aplicacions del mòbil per la pluja i els llamps.
-Segons previsió de la meteorologia quins fenòmens podem fotografiar.
-Seguretat personal: indumentària adequada segons el clima i la situació geogràfica. Prevenció davant situacions extremes.
-Seguretat medi de transport: esllavissades, inundacions de carreteres, fort vent i com prevenir-ho o evitar situacions de perill.

Programa:

Dissabte 16: fotografiarem les zones rocoses del cap de creus combinant-la amb la meteorologia, donarem les explicacions teòriques i a la nit farem fotos d’estrelles i circumpolars. Al acabar donarem la teoria amb l’ordinador.

Diumenge 17: ens llevarem d’hora per fotografiar la sortida de sol.

foto llampec

Recomanacions: portar material per prendre apunts. Càmera amb controls manuals, disparador intervalòmetre si la càmera no en té, trípode, targetes de memòria i diverses bateries plenes. Per evitar esquitxades d’aigua es recomana tenir un filtre UV per protegir l’òptica i un drap per anar eixugant les gotes.

Per la sortida cal portar roba d’abric, guants, gorro, bufanda o buff, paravent, aigua, calçat i roba còmode.

Si estàs interessat i vols inscriure’t al Taller de Fotografia Meteorològica ho pots fer

a info@phototrekking.cat i a info@llopartic.com.

Si a més ho vols compartir amb altres persones aquí ho pots fer:

Comparteix!

rajos anticrepusculars

Taller de Fotografia Meteorològica al Cap de Creus, dissabte 16  i diumenge 17 de desembre, inscriu-te ara a info@phototrekking.cat o a info@llopartic.com!

Preu del taller per persona:

Cap de setmana complert

115,00 €

Matí i tarda

80,00 €

Un matí o una tarda

45,00 €

Descomptes per a grups de 5 persones o més. Pagament per transferència o Paypal (aquest darrer té un 5% de recàrrec).

Grup reduït, oferim una atenció altament personalitzada i ens adaptem a les necessitats dels assistents.
El preu inclou: Atenció personalitzada, assegurança obligatòria, impostos. Material didàctic, guies naturalistes i professors de fotografia durant la sortida. Accés privat a les fotografies de la sortida i material extra. Assessorament posterior.

El preu no inclou: dietes, allotjament, transport, qualsevol cosa que no estigui especificat en l’apartat “inclou”.

Phototrekking.cat i Llop-Àrtic ens reservem el dret de canviar la data de la sortida o activitat per motius meteorològics i buscar una altra acordada entre tots. La sortida es realitzarà amb un mínim de 3 inscrits amb un professor, a partir de 6 inscrits hi haurà dos professors.

foto meteorologia