Taller de Timelapses

Voleu aprendre a captar el moviment amb la vostra càmera fotogràfica? Amb aquest Taller de Timelapses podreu condensar en uns pocs instants aquells moments que més us emocionen. Reserveu el 25 i 26 de novembre!

Els Timelapses des de fa anys ens mostren en pocs segons esdeveniments que succeeixen en molt de temps, des d’hores fins a dies o anys. Recordeu aquelles imatges on es veia una Barcelona creixent a tota velocitat per les Olimpíades del 92? Era un timelapse, avui dia la fotografia ha millorat molt, però queda clar que el més important és què transmets i no pas amb quins mitjans. En aquest taller t’ensenyarem més a planificar i a assegurar el resultat que no pas si és millor fer-ho amb un tipus de càmera o una altra.

Postes i sortides de sol, grans tempestes, boires denses, l’activitat d’un carrer o un establiment, o simplement el creixement d’un bolet. El que vulguis! Tindràs a les teves mans la possibilitat de convertir les hores en segons.

T’oferim un taller on primer aprendràs tot el necessari per preparar l’equip, buscar la localització i encertar el moment. Farem el taller al Berguedà, aprendrem com muntar el vídeo a partir de les nostres fotografies i com resoldre inconvenients o problemes que ens sorgeixin durant la sessió.

Programa del taller:

Producció:
-configurar la càmera en manual i enfocament manual
-càlcul del nombre de fotogrames necessaris segons el cel, la llum, l’objecte a filmar i el temps que duri la seqüència
-treballar amb RAW
-motion control (sliders motoritzats)
-transicions dia/nit

Pràctica a l’Alt Berguedà

Postproducció:
-revelat RAW amb Lightroom
-muntatge de video amb premiere
-webs de música per videos a publicar
-eliminar flickeig, motes de pols, insectes…
-pannings i zooms digitals

Recomanacions: portar material per prendre apunts. Càmera amb controls manuals, disparador intervalòmetre si la càmera no en té, trípode, targetes de memòria i vàries bateries. Ordinador amb lightroom i premiere i disc dur extern.

Per la sortida cal portar roba d’abric, paravent, aigua, calçat i roba còmode.

Si estàs interessat i vols inscriure’t al Taller de Timelapses ho pots fer a info@phototrekking.cat o a info@llopartic.com.

Si a més ho vols compartir amb altres persones aquí ho pots fer:

Comparteix!

 

Taller de Timelapses

Taller de Timelapses al Berguedà, dissabte 25  i diumenge 26 de novembre, inscriu-te ara a info@phototrekking.cat o a info@llopartic.com!

Preu del taller per persona:

Cap de setmana complert

115,00 €

Matí i tarda

80,00 €

Un matí o una tarda

45,00 €

Descomptes per a grups de 5 persones o més. Pagament per transferència o Paypal (aquest darrer té un 5% de recàrrec).

Grup reduït, oferim una atenció altament personalitzada i ens adaptem a les necessitats dels assistents.
El preu inclou: Atenció personalitzada, assegurança obligatòria, impostos. Material didàctic, guies naturalistes i professors de fotografia durant la sortida. Accés privat a les fotografies de la sortida i material extra. Assessorament posterior.

El preu no inclou: dietes, allotjament, transport, qualsevol cosa que no estigui especificat en l’apartat “inclou”.

Phototrekking.cat i Llop-Àrtic ens reservem el dret de canviar la data de la sortida o activitat per motius meteorològics i buscar una altra acordada entre tots. La sortida es realitzarà amb un mínim de 4 inscrits.