Taller pràctic de Fotografia a Camprodon

Si us agrada la fotografia i en voleu aprendre en un lloc diferent a les grans ciutats, veniu al Taller Pràctic de Fotografia a Camprodon!

Aprendrem sobre diferents tipus de temes fotogràfics en un lloc especial, el poble de Camprodon i la seva Vall, en un entorn únic i amb moltíssima història que podrem gaudir, descobrir i fotografiar. Tant el centre històric amb el pont romà, com les rodalies com el Passeig Maristany o el Passeig de la Font Nova us descobriran un nou poble en el que segur hi tornareu per seguir captant instantànies amb la vostra càmera fotogràfica.

L’objectiu d’aquests tallers és posar en pràctica les diferents disciplines fotogràfiques que abordarem. Us ensenyarem com captar les millors fotografies dels millor llocs, llavors serà feina vostra fer les fotografies i preguntar els dubtes que tingueu. No importa ni el nivell que tinguis ni la càmera que portis, inclús amb el mòbil pots venir per descobrir com millorar les teves fotografies!

En tots els tallers l’exigència física és zero, els farem sempre sense sortir del poble!

Els grups són reduïts, oferim una atenció altament personalitzada i ens adaptem a les necessitats dels assistents.

 

Aquests són els propers Tallers Pràctics de Fotografia a la Vall de Camprodon:

 

Novembre

Diumenge 19: Taller de Fotografia de Carrer.

Taller en el posarem solució a tots els problemes amb la càmera on a més aprendrem com captar els millors moments que es viuen als carrers de Camprodon.

Preu: 24€/persona.

Horari: de 10 a 12h.

Punt de trobada: davant Oficina Informació Turisme Camprodon, davant el Pont Romà.

Taller pràctic fotografia

Activitat al carrer València

Desembre

 

Diumenge 10: Taller d’Efectes Fotogràfics.

Taller on descobrirem com obtenir fotografies amb efectes curiosos, divertits, i molt originals sense necessitat de Photoshop, les obtindrem directament de la càmera!

Preu: 24€/persona.

Horari: de 10 a 12h.

Punt de trobada: davant Oficina Informació Turisme Camprodon, davant el Pont Romà.

Efecte_fotografia_Camprodon_Phototrekking

Falguera amb desenfoc sense edició digital posterior.

Per inscripcions a qualsevol taller pràctic de fotografia podeu enviar un correu electrònic a info@phototrekking.cat i trucar al 675.60.14.76 (Raül).

Descomptes per a grups de 5 persones o més. Pagament per transferència o Paypal (per Paypal hi ha un 5% de recàrrec).

El preu inclou: Atenció personalitzada, assegurança obligatòria. Accés privat a les fotografies de la sortida i material extra. Assessorament posterior.

Comparteix!