L’activitat de Phototrekking a Descobrir

Avui Phototrekking ha participat en la realització d’un reportatge per a la revista Descobrir.

Pensant en el número de l’any que ve, la Revista Descobrir, ha escollit el Ripollès com a destí d’un dels seus reportatges. La tardor i els colors que ofereix el Ripollès seran els protagonistes.

I d’entre moltes ofertes han seleccionat Phototrekking com a activitat original i atractiva per a mostrar en el reportatge. Ha estat un plaer compartir la nostra afició i estima per la Natura amb ells!

La sortida ha començat a Molló, hem pogut veure prats amb passeriformes molt diversos (gafarrons, pinsans, mallerengues i caderneres entre d’altres), ens hem ficat dins un bedollar amb un color groc intens que contrastava extraordinàriament amb el tronc blanc i el cel blau, sortint del bosc hem gaudit de d’una parella d’aligots en dansa i fins i tot un cabirol! L’activitat ha estat molt intensa i profitosa, també hem mostrat com fotografiar paisatges i, amb els avistaments que hem tingut, també fauna! Buscant colors impactants al final del matí hem pogut trobar una arbres que ens han encantat, però la fotografia d’aquests la veureu quan surti l’article 😉

Descobrir

Cavall a les planes de Molló (Ripollès)

Volem donar les gràcies a tots els que han fet possible que participem en un reportatge com aquest! Esperem amb delit que surti el número de la revista amb el reportatge!