Així va anar el Curs al Zoo del Pirineu

Un any més vam fer el Curs de Fotografia de Fauna al Zoo del Pirineu. Penso que per començar a aprendre a fotografiar animals una de les millors maneres és practicar en llocs com aquest, on pots controlar els moviments que faran, saps què faran i pots revisar i jugar amb els controls de la càmera.

falco peregrinus, phototrekking, curs fotografia, zoo pirineus
Falco peregrí girant per atacar de nou l’esquer.

Però a més estar en ple Prepirineu, als peus de cingles on habiten voltors, amb les vistes a la Llosa del Cavall i, si el dia és bo, de Montserrat és un luxe. Gairebé sempre es poden observar trencalosos, però aquest cop fins a tres ens van passar just pels nostres caps! Una experiència brutal!

phototrekking, curs fotografia, zoo pirineus, trencalos, gypaetus barbatus, quebrantahuesos
Un impressionant trencalòs va passar molt a prop nostre.

Això em fa recomanar-vos que fotografiar animals controlats està bé per aprendre, però fotografiar animals en llibertat, en el seu hàbitat, sense molestar-los… no té preu.

El Curs en sí va anar molt bé, érem pocs i més que es van quedar pel camí per culpa de la mecànica (el cotxe a tots ens ha fet alguna mala passada, però si pot ser quan anem a fer fotos que esperi, no?). Diversos nivells però totes les explicacions i consells van servir i tothom va fer grans fotos, van provar nous paràmetres i inclús es van atrevir amb éxit a fer fotos en clau alta, bravo!

Com sempre vull agraïr a l’Stania, a l’Eloi i a tot l’equip del Zoo del Pirineu la seva bona disposició, hospitalitat i atenció vers nosaltres. Ens trobem sempre molt a gust i ben acompanyats. Fins l’any que ve!

phototrekking, curs fotografia, zoo pirineus
Fotografiant el duc, el trobeu fàcilment o no?