Així va anar el Curs de Fotografia de Fauna al Zoo del Pirineu

19 Octubre, 2018 Au, Ave, Curs, Curso, Taller 0 Comments

Un any més, i ja en van quatre, hem fet el Curs de Fotografia de Fauna al Zoo del Pirineu. Aquest cop amb gens de sol i gens de pluja… tot el dia ennuvolat, és a dir, un dia perfecte per fer fotos!

Foto astor

La mirada penetrant de l’astor és impressionant!

curs foto fauna

Xoriguer comú en vol

Ens vam reunir una bona colla per gaudir de l’espectacle de vol de les aus rapinyaires i els passeigs dels mamífers amb què el Zoo del Pirineu ens vol conscienciar de la diversa fauna que tenim al nostre entorn. Sempre amb la càmera a la mà i practicant fer fotos en vol, sortint i arribant a la mà, escombrades… un moment ideal per posar en pràctica les diferents tècniques fotogràfiques.

corb zoo del pirineu

El corb menjant de la mà

zoo del pirineu

L’astor sortint de la mà de la falconera

Després vam tenir a la nostra disposició un xoriguer petit i una òliba amb els que, de molt a prop, vam fer primers plans, detalls i vam practicar amb molts diversos fons. També un recorregut per les instal·lacions, i una revisió de les fotografies fetes durant el dia van fer que se’ns passés “volant” el curs.

curs fotografia fauna

El xoriguer petit fent de model

Gràcies al Zoo del Pirineu per fer tan fàcil la realització d’aquest curs. I moltes gràcies a tots els que vàreu venir! Qui no hagi pogut que reservi per qualsevol de les edicions (estiu i tardor) de l’any que ve!

curs fotografia

El grup fent fotos a l’òliba… d’esquena! 😛