Així va anar el Curs de Fotografia de Fauna al Zoo del Pirineu

5 Juliol, 2016 Activitat, Au, Curs, Photography 0 Comments

Aquest dissabte vam fer el Curs de Fotografia de Fauna a les instal·lacions del Zoo del Pirineu. Les aus i d’altres animals es van deixar retratar de mil maneres pels assistents al curs que van poder gaudir amb els models i aprendre a fotografiar fauna.

El dia ens va acompanyar amb molt de sol i molts voltors, i algun aufrany, sobrevolant-nos durant tota la jornada. Després de les presentacions vam començar a explicar quin material és el recomanat i amb els paràmetres més aconsellables per poder fotografiar animals. Alguns consells finals per millorar les nostres fotografies i ja ens vam ficar de ple amb la pràctica durant l’exhibició de vol de les aus. Una pràctica difícil ja que les aus són molt ràpides i has de ser molt veloç o avançar-te als seus moviments.

mussol zoo pirineu

Dos mussols amb l’objectiu fixat

gamarus zoo pirineu

Gamarús en vol

fagina zoo pirineu

Fagina al pas

mussol pirinenc zoo pirineu

Mussol pirinenc passant entre les cames

astor zoo pirineu

Mirada directe d’un astor en ple vol

duc zoo pirineu

El gran duc, una au que només obrint les ales pot tapar el sol a una persona

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Després ens van deixar dos mussols (un pirinenc i un comú) i un cérvol per poder fer la segona pràctica, ara sí, més tranquil·la. Les aus estaven en una branca i sobre unes pedres, a l’ombra, i amb aquesta seguretat que no marxarien les vam poder fotografiar provant els ajustos que més s’ajustaven a cadascú. El cérvol era una cria, portada d’un centre de recuperació i ja irrecuperable per la vida salvatge, va posar per a nosaltres com la millor de les models de Paris.

així va anar el curs de fotografia de fauna al zoo del pirineu

Mussol pirinenc fent de model

cervol zoo pirineu

Cérvol traient la llengua

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Durant el dinar vam parlar molt de fotografia, un moment ideal per resoldre dubtes, per recomanar llocs amb animals i explicar vivències de les que tothom n’aprenem. Un cop dinats i descansats, vam tornar a agafar les càmeres i ens vam recórrer tot el Zoo fotografiant els diferents hostes que hi conviuen. I al final del recorregut un darrer model, un mascle d’Àliga daurada, que va fer les delícies dels assistents que van poder acabar les targetes amb aquest preciós animal.

Només em queda donar les gràcies a tots els assistents per venir de tant lluny i posar-hi tantes ganes i diversió a la jornada. I també a la gent del Zoo del Pirineu que ens van posar totes les facilitats per estar a gust a les seves instal·lacions i ens van ensenyar a estimar molt més aquestes aus tant especials!

pigarg aguila marina zoo pirineu

Àliga marina o pigarg europeu

aguila daurada zoo pirineu

L’àliga daurada va posar al final

curs fotografia fauna

Els assistents al curs