Així va anar el Taller de Fotografia Meteorològica al Cap de Creus

Aquest cap de setmana vam fer el Taller de Fotografia Meteorològica al Parc Natural del Cap de Creus amb Phototrekking i Llop-Àrtic. El gran protagonista va ser el vent, de fet la tramuntana de força 6 i 7.

taller cap de creus

Però què necessitàvem per fer fotografia meteorològica? Doncs vent, i molt! La mar brava picant contra les roques metamòrfiques del Cap de Creus, el núvols de vent, i de regal una sortida de sols amb rajos crepusculars. Tot fantàstic!

foto arc de sant martí mar mar picada

Els valents que van venir a fer el Taller s’ho van passar d’allò més bé, fins i tot quan lluitaven contra les ratxes de vent era com un estímul per ells com a fotògrafs obtenir una bona imatge. Amb els consells sobre fotografia de paisatge vam començar, ben a prop de la costa. Entre sessió i sessió de vent vam descansar al Bar del Far, que també s’ho van ben merèixer! Allà vam fer la teoria amb els diferents tipus de fenòmens meteorològics que ens podem trobar, com fotografiar-los, i sobretot sense córrer cap perill.

Us deixem algunes fotos del cap de setmana. Gràcies a tots els que vau venir per fer-ho tan fàcil i tenir tantes ganes d’aprendre fotografia!

cap de creus foto mar brava foto parc natural blanc i negre phototrekking cap de creus

Comparteix!