Cap de setmana de fotografia i natura

El cap de setmana passat Phototrekking vam estar dissabte col·laborant amb les JEP 2017 (Jornades Europees del Patrimoni) i diumenge fent un curs de fotografia al Zoo del Pirineu. Un cap de setmana de fotografia i natura molt complet!

JEP

Observar la natura sempre aporta pau i tranquil·litat

cap de setmana de fotografia i natura

Pica-soques blau a la Roureda

Dissabte vam fer una sortida fotogràfica i de descoberta de la Natura de la Roureda. Obert a tothom, especialment per a famílies, i gratuït. Vam aprendre com fotografiar tant paisatge com fauna. Però el més important va ser fer valdre un espai natural com el de la Roureda de Can Pascal, un lloc molt especial i que tenim molt a prop del poble de Camprodon. Vam veure picot garser gros, mallerenga blava i carbonera, pinsà, pit-roig, pica-soques blau, i vam escoltar aligots, picots verds, mallerengues petites… també vam trobar gales, aglans, restes de depredació, tot plegat va donar als assistents una visió molt àmplia del que és un bosc autogestionat.

Falco peregrinus

Falcó peregrí en acció

Zoo del Pirineu

Xoriguer petit

Diumenge al Zoo del Pirineu vam gaudir d’un espectacle d’aus i mamífers magnífic, amb vols rasants, tocant mamífers i aprenent sobre els animals salvatges. Després vam tenir només per a nosaltres un xoriguer petit i una òliba, vam poder practicar els primers plans, diferents fons, canviant la configuració de la càmera… com sempre un plaer aprendre fotografia en un lloc tan privilegiat!

bubo bubo

El duc és el mussol més gran que hi ha, mireu que gran és amb les ales obertes!

Tyto alba

Primer pla d’una òliba

Ja sabeu, si voleu participar en activitats de fotografia o natura com aquestes, només heu d’inscriure-us al newsletter de Phototrekking o escriure’ns a info@phototrekking.cat.

Vull subscriure’m al newsletter de Phototrekking

* indicates requiredView previous campaigns.

Powered by MailChimp


Gràcies a tots els que heu participat a les nostres activitats!

 

vulpes vulpes

Al Zoo del Pirineu tots els animals procedeixen de centres de recuperació, com aquesta guineu, que va ser algú la va capturar de petita i posteriorment requisada pels agents rurals.

falco naumanni

Aprenem a fotografiar amb els animals a tocar!