Col·laboradors

Phototrekking col·labora amb:

Ulnae Bones

Una web dedicada als ossos dels animals salvatges. Es poden veure els secrets, curiositats i les novetats sobre el món osteològic. UlnaeBones elabora cursos, prepara muntatges d’esquelets i atles osteològics…

web huesos

Glopdebru

Una gran iniciativa benèfica!! Glopdebru elabora llibretes 100% artesanals i personalitzades, així com tot tipus de manualitats. Tots els beneficis van destinats a comprar menjar, mantes, medicaments i tot el que necessitin els gossos i gats de les protectores de Catalunya.

Glopdebru_artesania_solidaritat

Raül Carmona – Fotografia

Books, mascotes, arquitectura, producte… A la botiga de Camprodon (Plaça Santa MAria, 10) podreu fer-vos fotografies d’estudi o en exteriors per convertir els teus somnis en fotografies!

raul carmona fotografia, camprodon, fotògraf camprodon, fotògraf girona

LlopÀrtic – Fotografia de Natura

Fotògraf de natura especialitzat en el món àrtic. Paisatges, fauna salvatge i unes fotografies espectaculars.

Logo LlopÀrtic

Casa de Turisme Rural RoureVell

Tradició, confort i  modernitat  a la VALL DE CAMPRODON. A Rocabruna hi podeu trobar un lloc molt especial on descansar, desconnectar de tot i gaudir de la natura en tots els sentits!

RoureVell_turisme rural_Rocabruna

Zoo del Pirineu

Si voleu gaudir d’una jornada entre animals i els paisatges espectaculars del Solsonès heu d’anar al Zoo del Pirineu. Sobretot no us perdreu l’espectacle d’aus!

Zoo Pirineu_Solsonès_Vall de Lord

ADENC

Associació de Sabadell dedicada a la conservació, divulgació, defensa i estudi de la Natura. Podeu visitar la seva WEB o el seu BLOG per veure les activitats i jornades que organitzen.

ADENC_Sabadell

Ajuntament de Setcases

Població del Ripollès, molt coneguda per la seva gastronomia, com també per ser el poble de sortida cap als Pirineus orientals, des d’aquí es poden fer multitud de rutes, trekkings, BTT, esquí, nordic-walking, … contacte amb la natura assegurat. Una gran experiència us espera a Setcases!Setcases_Phototrekking