Eclipsi de lluna

Ahir vam tenir un dels espectacles nocturns més xulos que podem viure. Un eclipsi total de lluna. Ho teníem tot: eclipsi total, visible des de tota Catalunya, tenyida de vermell, duració de més d’una hora… però els núvols van decidir aparèixer i fer-nos una mica més complicada l’apoteosi.

 

eclipsi llunar

El Castell de Rocabruna amb la lluna vermella a sobre.

taller fotografia

Tots preparats per a l’eclipsi!

eclipse luna, rocabruna

La Lluna vermella i Mart, és el punt brillant de sota a la dreta.

Doncs cap problema, ens vam adaptar i tampoc veurem eclipsis amb núvols sempre, oi? Els núvols també aporten un ambient diferent a les fotos de lluna, els dóna un aspecte misteriós, per si la lluna ho fós poc, ja. I a més vam tenir moments de treva on la lluna vermella es veia espectacular.

eclipse, lluna, paisatge, camprodon

Les primeres fotos que vam fer de l’eclipsi.

eclipsi total, lluna vermella

Lluna vermella, en eclipsi total.

grup fotografia

Ja es veien núvols abans de pondre’s el sol..

fotografia camprodon

…però el sopar ens va animar a tots 🙂

Una gran moment viscut en companyia de molt bona gent, un plaer gaudir-ho amb tots ells i elles. Moltes gràcies per venir!!

Podeu comapartir, dir la vostra, demanar dubtes, el que vulgueu. A través del blog o les xarxes socials, estem per ajudar i animar-vos a entrar al fascinant món de la fotografia!

final eclipse

S’acabava l’eclipsi

 

 

També vam fer un timelapse de la lluna vermella, es veu com es tapa una mica per uns núvols i just al final es va acabant l’eclipsi, la lluna incrementa de cop la seva brillantor i perd el to vermellós. Ja ens preparem pel següent, al gener del 2019.

Tota una gran sort viure-ho i poder-ho fotografiar!!