Estrenem curs de foto a Aran-Park!

Aquest any fem un nou curs de Fotografia de Fauna, el Curs de fotografia a Aran-Park.

El parc d’animals de la Vall d’Aran ens obre les portes per poder fer un curs molt complet de fotografia de fauna. Aprendrem com configurar la càmera, explicarem trucs i donarem consells per aprofitar al màxim la nostra jornada fotogràfica quan estiguem al camp.

El millor és sortir i fotografiar animals en llibertat, però no sempre és fàcil, són difícils de trobar, són molt desconfiats, fugen ràpidament… i si aquell moment que tenim per veure’ls no el sabem aprofitar podem perdre una oportunitat única.

Doncs la millor manera d’aprendre, practicar i acostumar-nos a les reaccions de la fauna salvatge és visitar aquest tipus de parcs. Aran-Park ens ofereix una gran oportunitat de veure a prop animals tan emblemàtics com óssos, llops i gall fers.

A Aran-Park cuiden al màxim els seus animals i volen donar èmfasi a l’educació ambiental i a la divulgació. Per això, durant el curs de fotografia a Aran-Park, ens acompanyarà un guia del parc per explicar-nos i ensenyar-nos curiositats i la biologia dels animals que fotografiem.

El parc també ens deixarà, si els cuidadors ho creuen segur i sempre sense molestar a l’animal, un exemplar perquè els assistents al Curs puguem fotografiar-lo de ben a prop.

En resum, un curs molt complet i únic que no us podeu perdre de cap manera!

Per més informació del Curs de Fotografia a Aran-Park podeu clicar aquí.

aran-park, fotografia, vall aran, fauna