Expo “El Ripoll és ple de vida” a El Llit Bar

Des d’avui, si us passegeu pel centre de Sabadell, ja podeu aturar-vos a El Llit Bar (Passeig de la Plaça Major, 37,Sabadell), podreu veure una part de l’exposició “El Ripoll és ple de vida”!

Hi ha penjades 25 fotografies, 5 de 40×50 i 20 de 30×40, en totes hi ha el cartell que indica quina espècie retratada hi ha i moltes de les seves característiques, especialitats i curiositats entre molta més informació, com els noms en català, castellà, anglès i el nom científic.

Acostumem a pensar que dins les ciutats no hi gaire vida, però no és així! I aquesta expo ho demostra, fins a més de 50 espècies diferents completen aquesta exposició (i les que falten!!). Una exposició per gaudir de la Natura que tenim més aprop, per aprendre’n i voler saber-ne més i per valorar tot l’entorn que ens rodeja, cuidem-lo!

Gràcies a la Secció de Fotografia de la UES per la seva inestimable ajuda, a la gent de El Llit Bar per la seva amabilitat i per tenir un lloc tan xulo! Esperem que us agradi molt i aprengueu molt sobre les aus del Ripoll!! I de pas feu una cerveseta, un gintònic o una tapa ben bona! ;))

expo El llit bar expo fotos sabadell fotos el llit bar fotos fauna ripoll fotos animals sabadell expo el llit bar el llit bar