Exposició al Complex Alexandra

Fins al 19 de febrer l’exposició “El Ripoll és ple de vida” es podrà visitar al Complex de la Gent Gran d’Alexandra (Plaça Ovidi Montllor, 3, Sabadell).

cartell expo Phototrekking

Exposició_Phototrekking_Alexandra-01

L’exposició al Complex Alexandra consta de trenta-dues fotografies mostren una petita part de la biodiversitat que podem trobar al riu Ripoll, una exposició molt recomanable pel que es pot descobrir. Moltes de les espècies passen molt desapercebudes quan passegem pel voral del riu o pel Rodal de Sabadell, on moltes d’elles també es poden trobar.

expos Sabadell Alexandra

Exposició_Phototrekking_Alexandra-04

exposició al complex Alexandra

Exposició_Phototrekking_Alexandra-07

I encara per fer més didàctica aquesta exposició, el dijous 11 de febrer, a les 11h del matí, estarem a l’exposició al Complex Alexandra fent una presentació pública de la exposició: com es va fer, perquè es va fer, què va implicar… i contestarem les preguntes que ens facin els assistents. L’assistència és totalment gratuïta i lliure, us convidem a tots!

expo Phototrekking

Exposició_Phototrekking_Alexandra-06

fotografia natura sabadell

Exposició_Phototrekking_Alexandra-05

expo Sabadell

Exposició_Phototrekking_Alexandra-02

L’exposició es duu a terme dins el programa de l’Ajuntament de SabadellEls ocells a la ciutat” amb la col·laboració de la “Secció de Fotografia i Vídeo de la UES“.