Exposició de fotografies d’Argentina

Fa quatre anys vaig tenir la sort de poder fer un viatge, en molt bona companyia, a Argentina. Volíem veure moltes coses, i com sempre, teníem poc temps. Ens vam centrar a visitar la part sud del país, especialment Terra del Foc i la Patagònia, amb la promesa de tornar un altre cop a visitar la part nord (queda pendent encara!!), dues ràpides visites més a Península Valdés i Bariloche van completar un viatge difícil d’oblidar.

Just em vaig comprar la càmera mig any abans, l’excusa en part era aquest viatge, però realment tenia moltes ganes de tornar a fer fotografies després de molts anys que fa que vaig deixar la rèflex de carret a l’armari.

Aquell viatge em va fer agafar la càmera amb unes ganes terribles, vam descobrir tot tipus de paisatges espectaculars i vam veure molt de prop animals que només havíem vist a les revistes i documentals. Un primer i extraordinari contacte amb el phototrekking.

Ara, la secció de Foto i vídeo de la UES, m’ha permès organitzar una petita exposició amb una mostra de les fotografíes de fauna salvatge que vaig fer en aquelles terres. Aquesta exposició consta de 14 fotografies i es podrà visitar a la Residència Allegra (carrer Sardà, 120, Sabadell) a partir del 14 de juny i durant un mes. Durant la resta de l’any es podrà veure en d’altres locals de Sabadell, us aniré avisant!

Per anar obrint boca us deixo unes poques fotografies que es podràn veure a la expo. Si podeu visitar-la espero que us agradi!

Finalment vull agraïr a tots els membres de la secció de Foto i Vídeo de la UES el seu recolçament i ajuda no només per montar aquesta expo sinó també per fer-me millorar en la resta de fotografies. Gràcies nois!!