Exposició “El Ripoll és ple de vida”

Divendres es va inaugurar l’exposició “El Ripoll és ple de vida”, de la mà de la gent de la Secció de Foto i Vídeo de la UES, de l’Ajuntament de Sabadell i de l’ADENC. Ens vam reunir tota una colla a la Sala Pere Quart de Sabadell, entre amics, curiosos i aficionats a la fotografia de natura.

L’acte es va iniciar amb unes paraules del president de la UES, al qual agraïm la seva assistència i interés per la fotografia, i després d’un breu discurs de l’autor, es va repartir cava a tots els assistents i s’hi pogueren anar comentant les fotografies personalment i en grup.

Cal destacar la bona acceptació de les fotografies i, especialment, un comentari molt sentit molt va ser la sorpresa de la gent al veure que al riu Ripoll s’hi poguéssin veure tant animals… perfecte!! un dels objectius de l’exposició era precissament aquest, mostrar el que molta gent desconeix i té molt a prop.

Com a complement a la exposició, el dissabte 18 d’octubre a les 9h del matí, hem organitzat una sortida al riu Ripoll. Quedem sota el Pont de la Salut al camí paral·lel del riu. És una activitat gratuïta i oberta a tothom. Podeu portar càmera, prismàtics, … i ganes de passar-s’ho bé! Sobretot aneu còmodes, porteu aigua, i si fa sol crema solar i un barret. Farem fotografies a la fauna que ens trobem i s’ensenyarà la tècnica del phototrekking que s’ha usat per a prendre les fotos de la exposició.

Per acabar, volem donar les gràcies a tos els assistents i sobretot a la gent que ha ajudat a preparar i muntar la exposició, sense vosaltres no hauria estat possible!! Mil gràcies!

 

L’exposició als medis de comunicació:

iSabadell

 

Algunes de les fotografies exposades i els cartells explicatius d’algunes d’elles: