Fotografia de paisatge a Setcases

Dissabte vam fer la sortida de fotografia de paisatge a Setcases. Amb motiu de la Fira d’Herbes l’Ajuntament de Setcases va oferir a tots els que volguessin participar en aquesta sortida amb Phototrekking.

grup setcases

Ens vam trobar a la plaça dels Estudis, allà vam fer una introducció sobre fotografia de paisatge: què destacar, com fer-ho, quins paràmetres usar (per després canviar-los), etc. Va venir gent amb càmera rèflex i gent amb mòbil, tant se val amb què fotografiïs, l’important és tenir clar què vols mostrar amb la teva imatge. I per a totes dues càmeres vam mostrar trucs i com treure el millor rendiment, perquè ja sabeu que amb el mòbil també podem decidir quanta llum fem entrar a l’objectiu?

Activitat fotografia

Tornant a la sortida, vam iniciar una petita ruta per la rodalia de Setcases, l’objectiu era ascendir per agafar alçada i poder fotografiar Setcases des de lluny i incorporar-lo a la nostra fotografia de paisatge. En tota fotografia hem de buscar posar un protagonista, dissabte vam veure com destacar-lo, com conferir-li aquesta etiqueta de “protagonista” i també vam veure que la fotografia de paisatge no només són muntanyes i prats, també pot ser un petit detall o un punt de vista diferent.
foto paisatge
Tots vam aprendre i ens ho vam passar molt bé fotografiant i xerrant de fotografia. Ja tornant ens vam trobar amb una llisona pel camí. Les llisones són llangardaixos sense potes, no són serps, però igual que les serps són molt beneficioses pel nostre ecosistema. Només les hem de deixar tranquil·les i observar-les com qualsevol altra animal.

llisona, serp de vidre, anguis fragilis

anguis, foto llisona, fauna setcases

Si voleu saber una mica més sobre fotografia de paisatge, podeu llegir els posts sobre Consells per fer millors fotografies de Paisatge, parts I i II.

Moltes gràcies a tots els que vau venir i fins la propera!

grup fotografia vall de camprodon