Jurat al Concurs de Sant Ponç

29 Maig, 2018 Phototrekking 0 Comments

Ahir vaig tenir la sort de ser convidat a formar part del Jurat fotogràfic del VIII Concurs Fotogràfic Popular Festa i Fira de Sant Ponç 2018.

El tema d’aquest any eren les plantes remeieres i culinàries. De les més de 50 fotos presentades en vam seleccionar 3 guanyadores i 20 medalles. Molta qualitat a les fotos, molt bones fotografies i molts dels participants van voler venir a la sessió de selecció del jurat, pública i oberta a tothom. L’acte es va realitzar a l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya.

jurat foto

Mai havia viscut la pressió de fer de jurat amb el mateixos participants darrere meu, tota una experiència i a la vegada un plaer poder explicar les nostres decisions. El jurat el formàven un fotògraf de l’Agrupació, una herboristera de la Unió de Sant Ponç i jo. Sempre hi ha opinions per tot, però agraeixo a tots els participants (i als companys del jurat per l’ajuda) que, els hi agradés o no, acceptéssin les nostres decisions i ens preguntéssin què no ens havia agradat de la seva foto.

concurs afc

Acabo felicitant a tots i totes les guanyadores i recordar que les fotos guanyadores, un total de 23, les podreu veure a  l’exposició de l’any que ve durant les Fira de Sant Ponç. Serà l’11 de maig a la Residència d’Investigadors del CSIC (c. Hospital, 64, cantonada c. Egipcíaques), i durant 1 mes a l’Eix comercial del Raval (c. Nou de la Rambla, 14).

fotos concurs