L’Esguard. Festival de Fotografia de Natura de Sabadell

17 Desembre, 2016 Activitat, L'Esguard 0 Comments

El Festival de Fotografia de Natura de Sabadell, L’Esguard, es va presentar ahir a la tarda a l’Espai Cultura de Sabadell. Organitzat per Ecoclics i Phototrekking, durant l’esdeveniment es va presentar el programa, els fotògrafs assistents i les activitats que es duran a terme.

El Festival, que es durà a terme del 12 al 18 de juny del 2017, portarà a la ciutat de Sabadell el millor planter de fotògrafs relacionats amb la natura i la conservació. Durant una setmana els tallers de fotografia, les conferències i les exposicions ompliran la ciutat. La fotografia de natura en la seva majoria de vessants pretén mostrar a l’espectador les meravelles i la fabulosa biodiversitat que tenim en el nostre planeta. Aquest punt de conscienciació és el que vol portar L’Esguard a tots els ciutadans, apropant-los els fotògrafs, la seva feina i posant a l’abast de tothom les activitats programades.

En aquest primer Festival tindrem la presència de fotògrafs com Jep Flaqué, fotògraf de paisatge, Eduardo Blanco Mendizabal, fotògraf de paisatge, Pere Rubio, fotògraf de vida submarina i conservacionista, Albert Masó fotògraf de natura i professor de fotografia, Oriol Alamany, fotògraf de natura i conservacionista, Antoni Cladera fotògraf de paisatge i creador de l’app per a mòbils Photopills, Óscar Domínguez fotògraf conservacionista i Rafa Badia, professor de fotografia i ex-editor gràfic de National Geographic.

Les conferències i les exposicions seran gratuïtes i d’accés lliure per a tothom. Els tallers de fotografia tenen un preu de 60€ fins a l’1 de maig i de 70€ a partir d’aquest dia. Les inscripcions ja estan obertes a la web del Festival www.lesguard.org.

L’acte va comptar amb la presentació del projecte The Night Light Project de Carles Domènech, una gigafotografia nocturna realitzada en tres nits al Bosc de les Creus i en la que hi van participar més d’una trentena de persones (entre elles el l’artista creador del Bosc, en Marc Sellarès). L’acoblament de més de 340 fotografies, un rècord mundial, ha permès obtenir una imatge gegant del Bosc i de Montserrat de més de 8m de llarg amb una resolució excepcional. Teniu més informació a la web www.nightlightproject.com.

Des de L’Esguard volem agrair als col·laboradors la seva ajuda i a tota la gent que amb el seu esforç ha permès que aquest Festival sigui una realitat avui dia. Us esperem del 12 al 18 de juny a L’Esguard!

Imatges realitzades pel fotògraf del Festival L’Esguard, Eduard Rodoreda, durant l’acte de presentació del mateix, a L’Espai Cultura Sabadell.
Fotografies: http://www.eduardrodoreda.com/

 L'Esguard L'Esguard Festival de Fotografia L'Esguard Festival de Fotografia de Natura de Sabadell Espai Cultura Sabadell Bosc de les Creus L'Esguard Sabadell