Fotografia Nocturna

Fotografia Nocturna

Fotografia nocturna

Heu vist mai la Via Làctia? sabeu què és una circumpolar? Ho voleu fotografiar? Si voleu aprendre o millorar la fotografia nocturna amb aquests fenòmens acompanyeu-nos a les sortides fotogràfiques nocturnes de Phototrekking en les que aprendrem  a fotografiar amb els cels nocturns de la vall de Camprodon, amb poca contaminació lumínica i un cel ple d’estrelles.

Us ensenyarem els millors llocs i com fer les millors fotografies per a que torneu a casa amb ganes de sortir la nit següent a fer més fotografies nocturnes.

Les sortides són aptes per a tots els nivells de coneixement fotogràfic i condició física, estarem amb vosaltres en tot moment per a que no us perdeu res i obtingueu imatges al·lucinants. Amb un equip fotogràfic mínim ja podeu venir a fer fotografia nocturna: una càmera que pugui disparar en mode Bulb, un trípode i un cable disparador, res més!

També t'ensenyarem les millors app's per al mòbil i l'ordinador per a que puguis treure'n el màxim rendiment de les teves fotografies nocturnes.

Via Làctia i circumpolar

dissabte 20 de juny

dissabte 18 de juliol

dissabte 19 de setembre

inscriu-te ara a info@phototrekking.cat o trucant al 675 601 476

Dificultat: Baixa.

Durada: 22h fins que el cos aguanti

Punt de trobada: Plaça Santa Maria, Camprodon

Es recomana portar aigua, roba i calçat còmode i d'abric, càmera fotogràfica, trípode i disparador remot.

Preu de la sortida: 39€

Grup reduït, oferim una atenció altament personalitzada i ens adaptem a les necessitats dels assistents.

Descomptes per a grups de 5 persones o més. Pagament per transferència, Paypal (5% de recàrrec)

o a la Botiga de Raül Carmona-Fotografia (Plaça Santa Maria, 10, Camprodon) Mapa aquí.

El preu inclou: Atenció personalitzada, assegurança obligatòria. Material didàctic, professor de fotografia durant la sortida. Accés privat a les fotografies de la sortida i material extra. Assessorament posterior.

El preu no inclou: allotjament, transport, qualsevol cosa que no estigui especificat en l’apartat “inclou”.

Phototrekking.cat es reserva el dret de canviar la data de la sortida o activitat per motius meteorològics i buscar una altra acordada entre tots. La sortida es realitzarà amb un mínim de 3 inscrits.

continguts © Raül Carmonacreat en Bluekea