Exposició “El Ripoll és ple de vida”

 

Aquesta exposició itinerant vol mostrar la biodiversitat que podem trobar en el riu Ripoll. Aquest riu és afluent del Besòs, i per tant, podria representar qualsevol riu de la conca d’aquest.

Indicada per a escoles, nens, gent que vulgui conèixer més sobre la fauna que ens envolta, famílies, etc. L’exposició aporta, per a cada espècie fotografiada, un text explicatiu sobre la identificació, hàbits de vida, migració i diferències entre sexes, que ens ajuda a entendre i, si ens decidim a fer una excursió al riu, facilitar la identificació dels animals que podem veure.

 

A continuació us deixo algunes fotografies de la exposició i, a mode d’exemple, alguns dels cartells explicatius:

Dates i llocs d’exposició:

 

Del gener al maig de 2016

En diferents Complexos de Sabadell i dins el programa “Els ocells a la ciutat”.

Dates i llocs:

Oberta al públic en general de 9:00 h a 20:00 h en els següents períodes:

 

 

Del 9 al 30 de novembre de 2015 a l’Aula Ambiental de les Corts, Barcelona.

En una bella finca modernista que durant dècades va ser la residència de la família Deu. Al 1986 es va convertir en un centre cívic i va ser la primera casa que es va recuperar com a equipament a Les Corts. En el seu interior exposarem aquesta sèrie de fotografies que volen donar a conèixer la fauna que podem trobar ben a prop de casa.

 

Del 5 de novembre al 9 de desembre de 2014

Al Centre Cívic i la Biblioteca de Can Puiggener, Sabadell.

Inauguració el 12 de novembre amb una xerrada de com es van fer les fotografies, consells per fotografiar fauna, quines espècies són més difícils i quines et permeten acostar-te més, etc. Activitat gratuita, oberta a tothom i per a totes les edats.

Vull agraïr a la Carme i la Núria de l’Ajuntament de Sabadell i a la Patrícia de la Biblioteca de Can Puiggener la gran feina que han fet muntant la exposició.

 

Del 3 d’octubre al 22 d’octubre de 2014

Exposició a la Sala d’Exposicions Pere Quart (Rambla, 69, Sabadell)

Amb la col·laboració de la Secció de Foto-Vídeo de la UES i de l’Adenc, he organitzat una exposició titulada “El Ripoll és ple de vida”, durant un mes a partir del 3 d’octubre es podrà visitar aquesta exposició centrada en els animals que podem veure mentre caminem a la vora del riu Ripoll al seu pas per Sabadell.
Com a valor afegit aquesta exposició serà divulgativa, un quadre de text acompanyarà cada fotografia amb les característiques i curiositats sobre l’espècie fotografiada. Durant el temps que duri la exposició es realitzarà una sortida fotogràfica pel riu Ripoll, oberta a tothom, on s’explicaran les tècniques del Phototrekking.

expo el ripoll és ple de vida

Cartell de l’Exposició “El Ripoll és ple de vida”

  • Categories

    Exposició, Fauna salvatge, Fotografia, Photography, Phototrekking
  • Array

    Array

Share This