Exposició “Mogut a l’Oli”

Aquesta sèrie de 10 fotografies, de 50x36cm, són una representació de diversos temes: paisatges, detalls, animals, etc., però amb un punt en comú: s’ha buscat imitar una pintura. Sense artificis de retoc digital, és possible aconseguir fotografies amb una sensació pictòrica real.

Cada fotografia s’ha captat movent la càmera, a una velocitat lenta, per tal d’obtindre en la imatge final un efecte de pintura a l’oli. Un efecte de “Mogut a l’Oli”.

Centre Cívic Can Deu, Aula Ambiental Les Corts: del 2 al 29 de novembre de 2016.

En una bella finca modernista que durant dècades va ser la residència de la família Deu. Al 1986 es va convertir en un centre cívic i va ser la primera casa que es va recuperar com a equipament a Les Corts.

 

Bar La Lira de Ripoll: 7 de juny a 4 de juliol de 2016.

En aquest bar de Ripoll, experts en productes artesans i locals, acullen gran varietat d’exposicions. Us recomanen una visita (Carrer Mossèn Jacint Verdaguer, 4, Ripoll,).

Aquí podeu veure com va anar.

 

Casal Camprodoní: Desembre 2014 a Gener 2015.

Durant les festes de Nadal al Bar del Casal de Camprodon (Plaça Doctor Robert, 1, 17867 Camprodon, mapa) vaig tenir exposades aquestes fotografies totalment diferent a les que acostumo a fer.

 

Restaurant Buxó de Sabadell: Setembre de 2015.

Al carrer de Gràcia, 102 de Sabadell. Durant un mes podreu veure aquesta exposició i, si voleu, podeu aprofitar per fer un cafè o un sopar romàntic.

 

 

Aquestes fotografies estan a la venda, per a qualsevol sol·licitud poseu-vos en contacte per mail a info@phototrekking.cat

 

 

 

  • Categories

    Exposició, Fotografia, Paisatge, Photography, Phototrekking
  • Array

    Array

Share This