Som Raül Carmona i Laura Roqué, apassionats de la natura, ens encanta tot el que té veure amb ella i encara ens agrada més transmetre-ho a través de la fotografia. Amb aquesta vocació i l’experiència d’anys de treball, va néixer Phototrekking, un projecte en el que ensenyem fotografia, a través de cursos, tallers i sortides a la natura.

Raül: fotògraf, educador ambiental i geòleg. Laura: biòloga i comunicadora. Tots dos ens hem format i especialitzat en ornitologia, etologia, rastres i senyals de fauna salvatge, botànica, paleontologia, comportament i manipulació de mamífers i rèptils, anellament d’aus… En les nostres activitats incloem tot aquest coneixement aportant una visió més completa de l’entorn on ens trobem.

Phototrekking, com a membre de la Societat Catalana de Fotògrafs de Natura (SCFN) i de la Secció de Fotografia de Unió Excursionista de Sabadell (UES), estem connectats amb la resta de professionals de la fotografia. Formem part del jurat de diversos concursos fotogràfics i de video.

El nostre compromís amb la conservació de la Natura va més enllà de la fotografia, també col·laborem amb entitats conservacionistes sense ànim de lucre com l’ADENC i som col·laboradors del Museu de Ciències Naturals de Barcelona i de la web Biodiversidad Virtual.

També pots visitar les nostres pàgines:

www.raulcarmonafotografia.com

www.ulnaebones.com

SCFN_logo_FOTOUES_logo_FOTO