Resum de la Sortida a la Roureda de Camprodon

Aquest dissabte vam fer la sortida a la Roureda de Can Pascal. La resposta va ser molt positiva i un grup nombrós, amb ganes d’aprendre fotografia i veure fauna, ens vam encaminar cap a la Roureda des del centre de la vila de Camprodon.

El dia acompanyava, sol i núvols cadascú en el seu punt just, una mica de calor que un cop dins la Roureda ningú va notar, ja que en aquests boscos s’està molt fresc!

Vam començar amb un breu explicació de com fotografiar fauna, quins paràmetres posar a la càmera per estar preparats en tot moment i com hem d’actuar si veiem els models, amb molta calma i silenci sobretot…

Després dels primers models, una granota roja i un esquirol, vam fer la segona explicació, aquest cop sobre la Roureda, tipus de vegetació i fauna que hi podem trobar, perquè la trobem aquí, quines altres rouredes hi ha com aquesta, com està gestionada, etc.

La resta de la jornada ja ens vam introduïr de ple a la Roureda. Sobre la marxa resolíem els dubtes de fotografia que sorgien, i també explicàvem què ens trobàvem sobre el terreny. Vam poder fotografiar mallerengues, pinsans, picots, pica-soques, sargantanes, cavalls, roures, avellaners, grèvols, fins i tot el pinsà borroner i el llangardaix ocel·lat! En definitiva, la riquesa que inunda el bosc!

Tothom va acabar molt content i satisfet!! Des de Phototrekking no podem fer més que agraïr a tots els assistents la seva participació, el bon ambient creat i la bona disposició a aprendre. Esperem haver inculcat el cuc de la fotografia i l’amor a la natura, tan sols una miqueta ja estarem satisfets. Moltes gràcies i fins una altra!!

 

Fotografia_Camprodon

Primeres explicacions

Phototrekking

El professor estirat pel terra per fotografiar una granota. Si cal ens embrutem!

Rana_temporaria_Phototrekking

Primera model, una granota roja.

Professor_Phototrekking_Fotografia

Explicació a la Roureda

Roureda_Cartell

Cartell de la Roureda Mas Llandrius (també coneguda com Roureda de Can Pascal)

Sortida_familia_Phototrekking_Fotografia

Observant animals

Sortida_Phototrekking_roure

Practicant amb la fotografia

Fotografia_gòdua_Phototrekking

Gòdua

Podarcis_muralis_roquera

Sargantana roquera traient la llengua

Roureda_Phototrekking_Fotografia

Fotografiant la Roureda i tots els seus elements

Fotografia_natura_activitat

Fotografiant la Roureda

Mallerenga_Phototrekking_sortida

Mallerenga blava

Timon_lepidus_ocel·lat_ocelado_Phototrekking

Llangardaix ocel·lat (el veieu a sobre de la papallona blanca i taronja?)