Resum de la sortida fotogràfica a Serra Cavallera

Ahir vam fer la sortida fotogràfica a Serra Cavallera.

Un grup de fotògrafs ens vam reunir ahir per tal de gaudir de l’aire pur, la fotografia i la tardor de Serra Cavallera, al Ripollès. Durant tota la sortida el clima ens va acompanyar i el sol va lluir incansable, algunes ratxes de vent feien que sortissin algunes fotos mogudes, però res que no es pogués solucionar ni que ens impedís aprendre i clicar el botó de la càmera.

Vam aprendre com fotografiar paisatges: aportar un punt d’interès, donar sensació de profunditat, composar per destacar allò que vols ressaltar a la fotografia, etc, i tot usant modes manuals o semi-automàtics.

Quan fas una ruta i fotografies no mires el temps, i una sortida de dos hores es va convertir en una tres hores llargues! Entre cirerers, verns, avellaners, bedolls, i al final del dia roures i faigs se’ns vam omplir els ulls i les targetes de la càmera de colors. Però a banda dels colors excepcionals que ens oferia Serra Cavallera, també vam poder veure moltíssims corbs, voltors i alguns aligots, així com també cornelles, gafarrons, pinsans, cueretes, i fins i tot un astor!

El dia va acabar de la millor manera, després de la sortida fotogràfica vam fer un pic-nic amb productes de la Vall de Camprodon! Botifarra blanca, fuet, bull i formatges van fer que recuperéssim forces després d’un matí molt ben aprofitat.

Només em falta agrair a tots els que vau venir!!
Sortida Serra Cavallera