Fotografia nocturna

Heu vist mai la Via Làctia? sabeu què és una circumpolar? Ho voleu fotografiar? Si voleu aprendre o millorar la fotografia nocturna amb aquests fenòmens acompanyeu-nos a les sortides fotogràfiques nocturnes de Phototrekking en les que aprendrem  a fotografiar amb els cels nocturns de la vall de Camprodon, amb poca contaminació lumínica i un cel ple d’estrelles.

Us ensenyarem els millors llocs i com fer les millors fotografies per a que torneu a casa amb ganes de sortir la nit següent a fer més fotografies nocturnes.

circumpolar

 

via làctia, foto nocturna

El viatger de les estrelles

Les sortides són aptes per a tots els nivells de coneixement fotogràfic i condició física, estarem amb vosaltres en tot moment per a que no us perdeu res i obtingueu imatges al·lucinants. Amb un equip fotogràfic mínim ja podeu venir a fer fotografia nocturna: una càmera que pugui disparar en mode Bulb, un trípode i un cable disparador, res més!

També t’ensenyarem les millors app’s per al mòbil i l’ordinador per a que puguis treure’n el màxim rendiment de les teves fotografies nocturnes.

JULIOL

Dilluns 15 de juliol:

-FOTOGRAFIA DE LLUNA. Fotografiarem la sortida de la lluna per darrera d’una de les icones de Camprodon, l’ermita de Sant Antoni de Camprodon.

La lluna plena es veurà espectacular. Nosaltres, de ben lluny i amb teleobjectius, farem que es vegi ben grossa per darrera de l’ermita. També farem fotografies de la lluna un cop s’hagi alçat al cel, descobrirem què fàcil és fer fotos a la lluna!

PREU: 34€ per persona

Descomptes per a grups de 5 persones o més. Pagament per transferència o Paypal (amb un 5% de recàrrec).

 

AGOST

Dissabte 3: Via làctia i estels al Castell de Rocabruna amb visita guiada per un expert historiador.

Una sortida molt especial, junt amb les Festes de Rocabruna, el Rock Fest i la lluna nova, fem un còctel de tot i hem muntat una sortida fotogràfica al Castell de Rocabruna. Ens acompanyarà un veí de Rocabruna, molt coneixedor del castell, les seves històries i que segur ens farà al·lucinar amb la vida que hi havia en aquest racó del Ripollès.

També aprofitarem la sortida, com no podia ser de cap altra manera, per fer fotografia nocturna amb la Via Làctia de fons i el castell en primer pla! Pintarem i il·luminarem el castell per incloure’l en les nostres fotografies.

Una nit espectacular, sota un cel impressionant i dins un castell únic.

PREU: 46€ per persona

Descomptes per a grups de 5 persones o més. Pagament per transferència o Paypal (amb un 5% de recàrrec).

via làctia, foto nocturna, rocabruna,

Les runes del Castell de Rocabruna amb la Via Làctia

 

Inscriu-te ja a info@phototrekking.cat o al telèfon 675.60.14.76!

 

El preu inclou: Atenció personalitzada, assegurança obligatòria. Material didàctic, guia naturalista i professor de fotografia. Accés privat a les fotografies de la sortida i material extra. Assessorament posterior.

El preu no inclou: dietes, desplaçament ni impostos.

 

Foto circumpolar Camprodon

Circumpolar sobre Camprodon

 

 

Comparteix!