Sortida naturalística als Aiguamolls de la Moixina d’Olot

Olot, i la Garrotxa en general, són molt conegudes pels volcans i les fagedes. Però guarda altres racons meravellosos de molt fàcil accés i plens de fauna i flora per gaudir, observar i fotografiar.

Un d’aquests llocs són els Aiguamolls (o Aiguamoixs) de la Moixina. Amb una guia titulada del Parc Natural de La Garrotxa i ornitòloga experta ens endinsarem en aquest espai per observar, veure, olorar i aprendre de la natura.

Haurem d’estar atents a tots els moviments, no s’ens escaparà cap au i veurem com preparar la càmera per poder-les fotografiar totes. I això sense parlar dels paisatges en els quals ens endinsarem!

La sortida naturalísitca a la Moixina és apte per tothom, molt fàcil i de recorregut pla, està indicada per famílies, aficionats a la fotografia i naturalistes que vulguin descobrir aquest racó de La Garrotxa.

Sortida naturalística als Aiguamolls de la Moixina el 5 d’abril, inscriu-te ara a info@phototrekking.cat o trucant al 675.601.476

Dificultat: Baixa.

Durada: 3h.

Punt de trobada: Pàrquing del Parc Nou (Olot) a les 9h.

Es recomana portar aigua, roba i calçat còmode, binocles i càmera fotogràfica.

Preu de la sortida: 29€
El preu pels nens menors de 12 anys és de 12€.

Grup reduït, oferim una atenció altament personalitzada i ens adaptem a les necessitats dels assistents.

Descomptes del 25% per a grups de 4 persones o més. Pagament per transferència o Paypal (5% de recàrrec).

El preu inclou: Atenció personalitzada, assegurança obligatòria. Material didàctic, guia titulada del Parc Natural de la Garrotxa, i professor de fotografia durant la sortida. Accés privat a les fotografies de la sortida i material extra. Assessorament posterior.