Dissabte 24 d’agost farem Phototrekking a Vallter.

Aprendrem a fotografiar fauna alpina, des de marmotes a isards, voltors o passerells. Tots els animals que trobem seran captats per les nostres càmeres durant el Phototrekking a Vallter.

Descobrirem trucs i donarem consells per fotografiar l’esquiva fauna salvatge. Com apropar-nos, quina configuració posar a la càmera, esperar el moment idoni…

marmota, wildlife, vallter, vall de camprodon

Marmota cridant a Vallter

El punt de sortida és a la mateixa estació d’esquí de Vallter 2000.

Des de l’estació surten multitud de camins i senders que recorren la vall, bé carenejant-la, fent recorreguts per l’interior de la vall o bé grans recorreguts com el GR-11 que travessa els Pirineus de punta a punta.
Vallter és una vall glacial, excavada en roques paleozoiques, i deu el seu nom a que en ella hi neix el riu Ter, a uns 2400 metres. Presenta petites taques de boscos, bàsicament de pi negre amb neret i avets, la resta són tot prats alpins. Tant la flora com la fauna són les típiques dels estatges sub-alpí i alpí.

Fotogràficament permet captar grans paisatges i imponents cims com el Gra de Fajol (petit i gran), el Bastiments o el Pic de la Dona. També la fauna que podrem observar és única ja que no l’acostumem a trobar en cotes inferiors. Farem Phototrekking, tècnica que ens permetrà acostar-nos a la fauna i poder fotografiar-la sense necessitat d’un súper tele-objectiu!

La sortida està pensada per a tothom que li agradi la Natura, sense importar el nivell fotogràfic ni l’equip que porti. Si algú no vol fotografiar, però vol veure la fauna també pot venir i gaudir de l’activitat que aquests mamífers i aus duen a terme. En aquest cas recomanem que es portin prismàtics per a la millor observació.

fauna, vallter, wildlife, lammergeier, trencalos, gypaetus, marmota, phototrekking

Distanciats en la realitat, però molt aprop des del nostre punt de vista. Una marmota i un trencalòs comparteixen pla.

 

Dificultat: Mitja.

Durada: 3h

Hora: 7h, al pàrquing de l’Estació d’esquí de Vallter.

Perquè comencem tant aviat? La fauna salvatge es lleva molt aviat, amb algunes excepcions, la majoria d’animals es mouen més i són més fàcils de veure a primera i a darrera hora del dia.

Vols saber com van anar les anteriors sortides a Vallter? Sortida 1, sortida 2.

Sortida dissabte 24 d’agost, de 7 a 10h

inscriu-te ara a info@phototrekking.cat

o al telèfon 675 601 476

 

Preu per persona: 32€
El preu pels menors de 12 anys és de 15€.

Grup reduït, oferim una atenció altament personalitzada i ens adaptem a les necessitats dels assistents.

Descomptes per a grups de 5 persones o més. Pagament per transferència o Paypal (5% de recàrrec).

El preu inclou: Atenció personalitzada, assegurança obligatòria. Material didàctic, guia naturalista i professor de fotografia durant la sortida. Accés privat a les fotografies de la sortida i material extra. Assessorament posterior.

 

 

 

 

 

Comparteix amb les teves amistats