Curs de Fotografia a Aran-Park

Fotografiar fauna salvatge mai és fàcil, són esquius, silenciosos i ràpids, però hi ha una manera d’aprendre a fotografiar-los, amb Phototrekking i el Curs de Fotografia a Aran-Park!

En aquest parc tenim els mamífers pirinencs ben a prop: óssos, llops, llúdrigues, cabres… Mamífers d’altres zones del món com el llop blanc o el lynx europeu i aus com els espectaculars gall fers o els esquius i mimètics grèvols, per exemple. Amb els consells i trucs de fotografia de fauna obtindrem les millors fotos perquè aprendrem a evitar reixes i reflexos molestos i avançar-nos al comportament animal.

cabra montes,ibice iberico, capra pyrenaica

Cabra montés (íbice ibérico)

Gaudirem de la fotografia i de la natura ja que Aran-Park es troba situat a Bossòst, al nord de la Vall d’Aran que és la única vall Atlàntica de Catalunya. Tot un espectacle per als sentits perquè els grans arbres, la humitat i un ambient especial fan d’aquesta vall un lloc únic i al que sempre hi acabes tornant.

Per poder practicar amb els primers plans, diferents composicions, combinar velocitat i profunditat de camp, … Aran-Park ens deixarà un mamífer en exclusiva als assistents del curs perquè el puguem fotografiar des de tots els angles possibles!

Marmota, marmotta marmotta, curs foto

Marmota.

El curs de fotografia a Aran-Park és intensiu i totalment pràctic, per això ja a l’inici configurarem les càmeres i donarem les claus per a fotografiar fauna. Tot seguit recorrerem les diferents seccions del Parc per tal d’aprendre com modificar la configuració de la càmera en funció de l’animal i la situació que volem fotografiar.

Durant tot el curs ens acompanyarà un guia d’Aran-Park per explicar-nos les característiques dels animals que anirem fotografiant. Li podrem fer les preguntes que vulguem i ens permetrà accedir a llocs únics!

 

Dia: dissabte 15 de juny

Horari: de 9:30h a 14h.

Material necessari: aigua, gorra o crema per protegir-te del sol, l’equip fotogràfic que vulgueu, especialment enfocat a la fotografia de fauna (monopeu o trípode, teleobjectiu, …). Aran-Park disposa de servei de bar-cafeteria.

Punt de trobada: Pàrquing d’Aran-Park.

 

Curs de Fotografia a Aran-Park

Dissabte 15 de juny de 2019

Horari: de 9:30h a 14h.

Preu: 59 €

Grup reduït, oferim una atenció altament personalitzada i ens adaptem a les necessitats dels assistents.

Descomptes per a grups de 5 persones o més. Pagament per transferència o Paypal (per Paypal hi ha un 5% de recàrrec).

El preu inclou: Material didàctic “Com fotografiar fauna salvatge”. Atenció personalitzada, assegurança obligatòria. Material didàctic, guia d’Aran-Park i professor de fotografia durant la sortida. Accés privat a les fotografies de la sortida i material extra. Assessorament posterior.

El preu no inclou: entrada al Park (per als assistents del curs el preu de l’entrada és reduït).

El curs es realitzarà amb un mínim de 4 persones. Les places són limitades a 12 participants.

Inscriu-te ara a info@phototrekking.cat

o trucant al 675.60.14.76 (Raül)

 

VERSIÓN EN CASTELLANO

isard, rebeco, curso fotografia, taller, foto, fotografia

Isard (rebeco)

Phototrekking i Aran-Park es reserven el dret de canviar les dates o anul·lar el curs per causes meteorològiques.

Amb la col·laboració d’Aran Park:

aran-park, fotografia, vall aran, fauna

 

Comparteix!