Curs de Fotografia de Fauna al CEA Can Coll

Amb la col·laboració del Parc Natural de Collserola i el Centre d’Educació Ambiental Masia Can Coll, el diumenge 17 de febrer de 2019, realitzarem un Curs de Fotografia de Fauna a la Feixa del Ocells de Can Coll.

La Feixa està oberta al públic només els diumenges dels mesos d’hivern, molta gent aficionada a la fotografia o a la ornitologia s’hi apropa per tal de poder veure sense problemes pit-roigs, pardals, mallerengues, tallarols, gaigs, durbecs i fins i tot aligots o mamífers com els conills o rèptils i amfibis com serps i granotes. L’amagatall que han instal·lat a la Feixa està pensat especialment per a gaudir de la fauna local. Fer fotografies és d’allò més fàcil i divertit amb la visita continua a les menjadores de tot tipus d’aus.

El curs que realitzarem començarà directament a la Feixa, hi entrarem abans de que obrin al públic per així estar a primera hora amb les aus. Mentre veiem les primeres aus donarem les instruccions necessàries per fotografiar-les i practicar “in situ”. A mig matí pujarem a la masia del Centre d’Educació Ambiental per fer revisió de les fotografies i veure com les podem millorar.

Activitat gratuïta: Les inscripcions es fan directament al Centre d’Informació del Parc, a partir del 10 de febrer.

Dia: diumenge 17 de febrer

Horari: de 10:00 a 13:00h.

Inscripcions: Centre d’Informació del Parc: telèfon 932 803 552, de dilluns a divendres, horari de 9h30’ a 15h.

Material necessari: aigua, l’equip fotogràfic que vulgueu, especialment enfocat a la fotografia de fauna des d’amagatall (trípode, teleobjectiu, …). Qui vulgui pot portar esmorzar (el centre no disposa de màquines expenedores de menjar o begudes, però ben a prop hi ha el bar de l’Àrea de Lleure del Torrent de Can Coll)

Punt de trobada: CEA Can Coll, Ctra. BV 1415 de Cerdanyola a Horta Km.2; 08290 Cerdanyola del Vallés

 

Aquest és un petit exemple de les fotografies que podreu fer al Curs de Fotografia de Fauna al CEA Can Coll:

Mallerenga menjadora

Mallerenga carbonera mirant la menjadora

Verdum

Verdum mirant al fotògraf

blue tit

Mallerenga blava

erithacus

Pit-roig

erithacus vs parus

Atac per sorpresa

carboneres

Què els ha atret l’atenció?

Curs de fotografia de fauna al CEA Can Coll

Pardal de bardissa

I així va anar el darrer curs de Fotografia de Fauna al CEA Can Coll:

Comparteix!