Taller de Fotografia de Tardor

Obrim el Taller de Fotografia de tardor a Camprodon. Aprendrem i gaudirem com bojos de fotografiar els colors de la tardor. Phototrekking, Albert Masó Wild Images i Llop-Àrtic Fotografia Natural us proposem aprendre la millor manera de fotografiar paisatges i us convidem a venir amb nosaltres a recórrer els millors boscos de la Vall de Camprodon.

El cap de setmana del 3 i 4 de novembre us recomanem assistir al taller de fotografia de paisatge de tardor amb teoria i pràctica al Ripollès. Perquè? Perque de la mà de l’Albert Masó, reconegut fotògraf, professor de fotografia i naturalista, descobrirem com la nostra càmera capta la llum i ens ensenyarà què hem de fer nosaltres per aprofitar tot el potencial de la nostra càmera. Per acabar-ho d’adobar, amb la lliçó apresa, i acompanyats per l’Alberto González, un gran fotògraf de natura, posarem en pràctica les noves tècniques adquirides en una fageda molt poc coneguda de la Vall de Camprodon.

taller foto Albert Masó

Palmera a Cuba

Dissabte 3. Matí i tarda. Teoria amb Albert Masó:

Farem un repàs dels conceptes fonamentals necessaris per a una bona praxi. Després entrarem en les tècniques, procediments i trucs més importants per obtenir tot el rendiment possible de l’equip fotogràfic de cadascú. S’especifica com aconseguir la millor qualitat d’imatge (i poder de resolució) amb la màxima profunditat de camp per captar tot el relleu del paisatge. S’ensenya com funcionen en la pràctica els elements i accessoris, així com el flux de treball òptim i finalment es projecten les imatges per observar els resultats del que s’ha explicat.

Mollo, tardor, foto paisatge

Tardor a Molló

Diumenge 4. Matí. Sortida pràctica amb Llop-Àrtic:

Anirem a una fageda espectacular de la Vall de Camprodon buscant els millors colors. Posarem en pràctica tot l’après sobre com captar les millors imatges de la tardor. Una caminada molt assequible on l’important és agafar la càmera i reflectir tots els coneixements adquirits en les nostres fotografies.

taller fotografia tardor

Programa del Taller de Fotografia de tardor al Ripollès:

  1. Nocions bàsiques i característiques generals.
  2. La distància focal i la perspectiva.
  3. Les condicions atmosfèriques.
  4. La llum natural: diferents il·luminacions.
  5. Ús dels filtres: utilitat i els seus efectes.
  6. Importància de l’angle d’incidència.
  7. Copsar el relleu: estratègies més adequades.
  8. Control de la Profunditat de camp.
  9. La hiperfocal: profunditat amb poder de resolució.
  10. Màxima qualitat d’imatge.
  11. Trípode, ròtules, para-sol i altres accessoris.
  12. Mesura de la llum: compensació, fotometries i histogrames.
  13. Tècniques especials i recursos per a cada problema.
  14. Modalitats de la fotografia de paisatge.
  15. La composició: expressió i creativitat del fotògraf.
  16. Conclusions i dubtes sobre l’equip de cadascú.
  17. Sortida pràctica.

 

Material necessari:

-Per la teoria llibreta i boli o dispositiu per prendre notes.

-Per la pràctica: càmera (la que tinguis) o mòbil. Opcional: Trípode. Cable disparador. Filtres. Tot el que vulguis aprendre a usar.
Fageda Camprodon

 

Taller de Fotografia de Tardor al Ripollès, dissabtes  3 i diumenge 4 de novembre

inscriu-te ja a info@phototrekking.cat o al telèfon 675.60.14.76!

Preu: 140€/persona tot el cap de setmana

Només teoria: 95€/persona.

Només pràctica: 65€/persona.

Descomptes per a grups de 5 persones o més. Pagament per transferència o Paypal (per Paypal hi ha un 5% de recàrrec).

El preu inclou: Atenció personalitzada, assegurança obligatòria. Material didàctic, guies naturalistes i professors de fotografia durant la sortida. Accés privat a les fotografies de la sortida i material extra. Assessorament posterior.

El preu no inclou: dietes, transport.

taller de fotografia de tardor al Ripollès

Color, simetria i equilibri

 

Sobre Albert Masó:

Llicenciat en Biologia per la UB. Professor de Fotografia de la UNESCO, IEFC, Centre de Tecnologies Avançades (Saragossa), Sonimag, museus i universitats, incloent internacionals. Professor presencial i on-line de Fotografia Tècnico-Científica del CITM (UPC). És fundador de l’Asociación Española de Técnicos Especialistas en Fotografía Científica, Vision Agency, l’Asociación Española de Fotógrafos de Naturaleza, la Societat Catalana de Fotògrafs de Natura i la International Wildlife Photography Society. Ha participat en 30 congressos de 10 països i en 9 exposicions, moderant diverses taules rodones com les de “Les perspectives de la fotografia digital” i “El canvi climàtic”. Té un arxiu de 60.000 imatges i ha aconseguit 15 premis. És autor de 12 llibres, 150 articles i obres en fascicles, algunes d’elles traduïdes a diversos idiomes com “Domina i gaudeix la fotografia digital”, “Papallones” i “El món dels animals”. Assessor científic de Weldon Owen, RBA, Simposium Internacional de Natura i Fotografia, Mundo Científico i National Geographic.
albert maso

Albert Masó

Sobre Alberto González:

És el fotògraf darrere del nom de Llop Àrtic, un món ple de naturalesa i imatges màgiques que es mostren al llarg de la seva fotografia. Enamorat de la natura, sol passar hores, dies o fins i tot setmanes passejant per paisatges naturals, passant les nits despert per obtenir les millors fotografies d’un cel nocturn, esperant el temps necessari per fer una foto de la fauna silvestre, les tempestes, els fenòmens naturals i sempre buscant la millor llum. Des de molt jove, va tenir l’oportunitat de viatjar a l’estranger amb la seva família, sempre amb una càmera a les mans. Com a adolescent, va passar de la càmera analògica al digital i va començar a centrar-se en la natura, l’aventura i la meteorologia. A 19 anys va obtenir la seva primera càmera rèflex i des d’aleshores fa diversos cursos de fotografia i aventures per a fotògrafs especialitzats.
A mesura que passaven anys, la seva afició a fer fotografies de la natura en situacions extremes o en circumstàncies màgiques s’ha convertit en la seva professió. Actualment, treballa en diversos projectes fotogràfics, així com en audiovisuals i “time-lapses”. Amb tota la seva passió, va crear Llop Àrtic, el seu nou negoci que sens dubte assolirà alçades de muntanyes i aventures introduint-nos en nous horitzons, noves experiències i imatges sorprenents.
alberto gonzalez

Alberto González

 

El Taller el fem amb la col·laboració de la Fundació dels Germans Vila-Riera

germans vila-riera

 

Comparteix!