Sessió d’anellament i fotografia d’aus

Com ja vam fer l’any passat, hem tornat a organitzar una sessió d’anellament d’aus a Setcases, i ha estat una passada. La combinació amb la fotografia fa que aquests tallers siguin molt complerts i puguin gaudir tant els petits com els grans.

L’anellador Àlex Fonollosa (@ornitologia_rossell a Instagram) ha donat totes les explicacions de com és la seva feina, cada pas perquè es fa i perquè és útil, quins resultats s’en treuen de les proves que els hi fan, perquè els pesen… i a més ha explicat curiositats de cada au. Moltes gràcies Àlex, ets un crack!

En una activitat com aquesta ningú s’avorreix, els petits i els apassionats dels ocells al·lucinen de tenir-los tant a prop. I els que venen a aprendre fotografia tenen models únics i l’oportunitat de fer primers plans extraordinaris.

Durant el matí vam poder veure fins a nou espècies diferents: mallerengues blava i carbonera, tallarol de casquet, cuereta torrentera, pit-roig, merla comuna, tord, merla d’aigua i blauet!

anellament, fotografia, taller, phototrekking, Setcases, aus, familiar,
Fotografiant el blauet
anellament, fotografia, taller, phototrekking, Setcases, aus, familiar,
Alliberant una merla, ja identificada amb la seva anella
anellament, fotografia, taller, phototrekking, Setcases, aus, familiar,
El blauet

Agraïm la col·laboració de l’Ajuntament de Setcases, a tots els que vàreu venir a gaudir d’un matí envoltats d’ocells i fotografia i, com no, a totes les aus que van ser anellades i van tenir tanta paciència amb nosaltres!