Sortida al Parc de Catalunya

Avui hem fet la sortida al Parc de Catalunya. El dia ha acompanyat amb un sol esplèndid. Com que hem quedat a primera hora hi havia poca gent, no feia gens de calor i, el millor, els animals encara es trobaven arreu.

Hem començat parlant sobre com dispara cadascú les seves fotografies, després hem comentant els paràmetres que són més recomanables per la fotografia de fauna, alguns consells per que els animals surtin perfectes a la fotografia i finalment hem fet un repàs a l’equip necessari per retratar fauna.

Bernat_Ardea_cinerea_Garza_real

Bernat en blanc i negre

De seguida ens hem posat en camí i al poc de començar ja ens hem trobat la primera puput, molt confiada hem pogut fer uns primers plans al·lucinants; amb cresta, sense cresta, menjant, rastrejant el terreny… Hem pogut estar amb ella una bona estona fins que ha decidit canviar de lloc. A continuació hem anat a veure els conills i… allà hi eren! Els hem fotografiat primer de lluny però, amb molta calma i silenci, ens hem pogut apropar fins a estar molt a la vora, aplicant la tècnica del Phototrekking, és clar.

Puput_Abubilla_Upupa_epops_Phototrekking

Primer pla de puput

Phototrekking_Sabadell

Fotògrafa

Conill_conejo_sabadell_Orictolagus_cuniculus

Conill vigilant

La veritat és que hem tingut molt bons avistaments: puputs, conills, gafarrons, garses, moltes orenetes cuablanques, falciots, pardals, cotorretes, un bernat pescaire, cueretes blanques, tudons, ànecs collverds, cignes i fins i tot, un raspinell!

Gafarró_Serinus_serinus_jove_phototrekking

Gafarró acabat de sortir del niu. Li podeu veure el plomissol al cap?

Gafarró_verdecillo_phototrekking_sabadell

Gafarró mascle

Cotorreta_Myiopsitta_monachus_cotorra

Cotorreta de pit gris netejant-se

Papallona_Sabadell_Phototrekking

Papallona

Raspinell_Certhia_brachydactyla_Phototrekking

Raspinell pujant el tronc

Volem donar les gràcies als assistents, esperem que hagin après molt i que facin molt bones fotos! Fins aviat!