Sortida fotogràfica al riu Ripoll

Aquest dissabte vam fer la sortida al riu Ripoll per mostrar com s’havien fet les fotografies de la exposició “El Ripoll és ple de vida”. A la sortida hi va acudir una vintena de persones interessades en saber tècniques i aprendre a fotografiar fauna, des de gent aficionada a la fotografia que volia ampliar coneixements fins a gent que s’iniciava.

Vam començar la jornada amb una xerrada sobre el phototrekking, diferents maneres de realitzar-lo, quins mètodes són els més apropiats per apropar-se als animals, i quins ajustos a la càmera són els més recomanats.

Sota la premissa fonamental de no molestar als animals vam començar a caminar i fer fotografies de fauna. Durant el recorregut, sempre paral·lel al riu, vam tenir de models a bernats pescaires, martinets blancs, tudons, mallerengues, verdums… i va acabar a les basses de filtratge d’aigües on vam poder fer fotos d’ànecs collverds, polles d’aigua i tortugues de Florida.

La sortida va ser molt gratificant, vam gaudir de molt bona companyia, vam poder fer bones fotos i vàrem aprendre molt. Volem agrair a tots la seva assistència i esperem retrobar-nos pròximament!