Sortida personalitzada amb en Laurence i la Jessica

Ahir vam fer una sortida personalitzada, per la “Ruta de les Cabanes de Pastor”, amb dos bloguers que resideixen a Escòcia, en Laurence i la Jessica. Junt amb en Pere, expert de la zona i que coneix tots els racons de les nostres muntanyes, vam mostrar a aquests incansables viatgers una part de la riquesa cultural que tenim als nostres camins, prats i turons.

cabana de pastor, barraca de pastor, phototrekking, camprodon, sortida personalitzada

Sortint dels camins marcats la història sorgeix a cada racó de bosc.

En Laurence és l’autor del blog “Finding the Universe” https://www.findingtheuniverse.com/, i la Jessica del blog “Independent Travel Cats” https://independenttravelcats.com/, tots dos especialitzats en viatges i a més en Laurence fa cursos de fotografia i dóna molts bons consells per fer fotografia de viatges. Per informar-vos de qualsevol viatge és una molt bona opció acudir a aquests blogs.

Durant el trekking, en el que la pluja ens va acompanyar tota l’estona, vam veure fins a 6 barraques de pastor de tot tipus, grans, petites, en ús, reconstruïdes, abandonades… Però totes elles amb una història darrera i evidenciant la vida agrícola que hi havia a la Vall de Camprodon.

cabana de pastor, barraca de pastor, phototrekking, camprodon, ruta personalitzada

La Jessica fent de Caputxeta vermella en una de les barraques

La ruta d’en Laurence i la Jessica continua pels Pirineus. Els desitgem que tinguin un gran viatge i els agraïm molt la seva visita i el seu interès per la nostra cultura!

Si voleu viure les mateixes sensacions i descobrir quina història s’amaga a cada cabana podeu demanar-nos una sortida personalitzada o descarregar-vos la ruta des de l’Ajuntament de Vilallonga de Ter (Clica aquí).