Sortides fotogràfiques de primavera!

Ja tenim les sortides de primavera organitzades!

Dissabte 2 de maig: Roureda de Can Pascal

Dissabte 30 de maig: Vallter

 

Dissabte 2 de maig, ens trobem a la plaça Santa Maria (Camprodon) a les 10 del matí. Anirem a fer una ruta de dificultat baixa per la Roureda de Can Pascal, d’unes 3 hores de duració. Durant el trajecte a la roureda us donarem indicacions sobre fotografia i consells per la càmera que porteu (reflex, digital, mòbil, etc.) que, un cop allà, podrem posar en la pràctica. Principalment fotografiarem aus, però també flora, paisatges i composicions ben originals, ja que aquesta roureda està conservada de tal manera que la mà de l’home l’afecta el mínim possible.
La Roureda de Can Pascal és un bosc de roure de fulla gran, de les més meridionals d’Europa i que compta amb alguns exemplars que sobrepassen els dos-cents anys. Està protegida pel seu interès ecològic, forestal i paisatgístic. També s’hi poden veure avellaners, bedolls, boix grèvols, i una llarga llista d’altres espècies vegetals que fan d’aquest bosc un lloc únic.

Veure fotografies de la Roureda

 

Dissabte 30 de maig, el punt de trobada és el pàrquing de l’estació de Vallter 2000 a les 9 del matí. Des d’allà farem una ruta de dificultat mitja-baixa, d’unes 3 hores, on farem fotografies del paisatge, flora i fauna que ens anem trobant: marmotes, passerells, pardals de bardissa, isards…
L’estació de Vallter es troba en una vall glacial, excavada en roques paleozoiques, i amb petites taques de boscos, bàsicament de pi negre amb neret i avets, la resta són tot prats alpins. Tant la flora com la fauna són les típiques dels estatges sub-alpí i alpí. Fotogràficament ens permetrà captar grans paisatges i imponents cims com el Gra de Fajol (petit i gran), el Bastiments o el Pic de la Dona, per exemple. També la fauna que podrem observar serà única ja que no l’acostumem a trobar en cotes inferiors.

Veure entrades del bloc sobre Vallter i sobre marmotes, o més fotografies aquí.

 

 

Material necessari: Càmera (amb tots els accessoris i objectius que vulgueu), roba i calçat còmode, gorra o mocador pel sol, crema solar i aigua.
Material opcional: trípode o monopeu, prismàtics.
El preu per sortida és de 20€ per persona, però si es contracten les dues sortides surten per 15€ cadascuna.

Per a inscripcions o més informació escriviu a info@phototrekking.cat o truqueu al 675.60.14.76 (Raül).

 

 

NOTA: És important que la motxilla no pesi en excés i la puguem dur còmodament durant tot el recorregut.
Hem de tenir en compte que volem veure fauna salvatge i, per tant, és imprevisible.