fotografia de fauna a Vallter

fotografia de fauna a Vallter

Fotografia de Fauna a Vallter

dilluns 25 de juliol

Vallter és molt més que esquí, també és flora i fauna salvatge. En aquesta sortida de Fotografia de Fauna a Vallter aprendrem a fotografiar fauna alpina, des de marmotes a isards, voltors o passerells. Tots els animals que trobem seran captats per les nostres càmeres durant el Phototrekking a Vallter.
Descobrirem trucs i donarem consells per fotografiar l’esquiva fauna salvatge: com apropar-nos, quina configuració posar a la càmera, esperar el moment idoni…

Des de l’estació surten multitud de camins i senders que recorren la vall, bé carenejant-la, fent recorreguts per l’interior de la vall o bé grans recorreguts com el GR-11 que travessa els Pirineus de punta a punta.

Vallter és una vall glacial, excavada en roques paleozoiques, i deu el seu nom a que en ella hi neix el riu Ter, a uns 2400 metres. Presenta petites taques de boscos, bàsicament de pi negre amb neret i avets, la resta són tot prats alpins. Tant la flora com la fauna són les típiques dels estatges sub-alpí i alpí.


Fotogràficament permet captar grans paisatges i imponents cims com el Gra de Fajol (petit i gran), el Bastiments o el Pic de la Dona. També la fauna que podrem observar és única ja que no l’acostumem a trobar en cotes inferiors. Farem Phototrekking, tècnica que ens permetrà acostar-nos a la fauna i poder fotografiar-la sense necessitat d’un súper tele-objectiu!

La sortida està pensada per a tothom que li agradi la Natura, sense importar el nivell fotogràfic ni l’equip que porti. Si algú no vol fotografiar, però vol veure la fauna també pot venir i gaudir de l’activitat que aquests mamífers i aus duen a terme. En aquest cas recomanem que es portin prismàtics per a la millor observació.

Fotografia de Fauna a Vallter

dilluns 25 de juliol

inscriu-te ara a info@phototrekking.cat o trucant al 675 601 476

Dificultat: Mitja-alta

Hora: 9 a 12h

Durada: 3h

Punt de trobada: Pàrquing de l'estació de Vallter.

 

Perquè comencem tant aviat? La fauna salvatge es lleva molt aviat, amb algunes excepcions, la majoria d’animals es mouen més i són més fàcils de veure a primera i a darrera hora del dia.

Es recomana portar aigua, roba i calçat còmode, binocles i càmera fotogràfica.

Activitat gratuïta. Inscripció obligatòria. 
Places limitades!

 

Botiga de Phototrekking (Plaça Santa Maria, 10, Camprodon) Mapa aquí.


Grup reduït, oferim una atenció altament personalitzada i ens adaptem a les necessitats dels assistents.

 


L'activitat inclou: Atenció personalitzada, assegurança obligatòria. Material didàctic, professor de fotografia durant la sortida. Accés privat a les fotografies de la sortida i material extra. Assessorament posterior.

 

El preu no inclou: allotjament, transport, qualsevol cosa que no estigui especificat en l’apartat “inclou”.

Phototrekking.cat i el Parc Natural de les Capçaleres del Ter i el Freser es reserva el dret de modificar la data de la sortida o activitat per motius meteorològics i buscar una altra acordada entre tots.

La sortida es realitzarà amb un mínim de 5 inscrits.

Inscripcions a Fotografia de Fauna a Vallter

0.00 €

Inscripcions a Fotografia de Fauna a Vallter

0.00 €

Amb la col·laboració de:

Raül Carmona - Fotografia - Fotografia d'estudi, esdeveniments i Natura
ENAMORATS
DE LA
FOTOGRAFIA
I LA NATURA

Benvinguts al nostre espai!

RAÜL CARMONA-FOTOGRAFIAPhototrekking
continguts © Raül Carmonacreat en Bluekea