Fotografia de lluna

Fotografia de lluna

Fotografia de lluna

divendres 23 de juliol

Fotografia de Lluna

40.00 €

Fotografia de Lluna

40.00 €
Una de les primeres imatges que ens ve al cap quan parlem de fotografia nocturna és la lluna. Cada dia la veiem, cada dia ens acompanya i, sobretot, quan hi és, ens il·lumina la nit.
En aquesta sortida de Fotografia de Lluna volem fotografiar-la durant la seva sortida, la volem obtenir gran, plena i preciosa. Amb un castell en runes que ens la retalli mentre surt de l'horitzó: El castell de Rocabruna.

Al ser la lluna un objectiu (fotogràfic) especial, també necessitarem un equip especial. Per fer aquesta sortida recomanem trípode, i un teleobjectiu, com més llarg millor. Amb grans angulars obtindrem la lluna dins un gran paisatge, quedant petita però ben integrada. Amb els teleobjectius comprimim els plans, fent que les coses semblin que estan més aprop del que realment estan. D'aquesta  manera obtindrem el castell i la lluna ben integrats i a més obtindrem la lluna ben gran!

El dia 23 la lluna plena surt per darrera del castell, oferint-nos així una visió espectacular d'aquestes runes amb tantes històries per explicar. Aprendrem com fotografiar la lluna plena, com treure'n el millor rendiment de moments tant fugaços, com obtenir bones imatges de la lluna quan es troba al cel.. i tot això a més amb les llums de la posta de sol i de l'hora blava, la millor hora per sortir a fotografiar!


Donarem consells, trucs i explicarem els secrets de la fotografia nocturna. Acabareu que en voldreu fer moltes més!


Fotografia de Lluna

divendres 23 de juliol

més informació a info@phototrekking.cat o trucant al 675 601 476

Dificultat: Baixa.

Horari: de 20 a 23h.

Es recomana portar aigua, roba i calçat d'abric. L'equip fotogràfic recomanat és: càmera fotogràfica rèflex o mirror-less, trípode, teleobjectiu, cable disparador o disparador remot.

Preu de la sortida: 40€


Oferim una atenció personalitzada i ens adaptem a les necessitats de tots els assistents.

o a la Botiga de Phototrekking (Plaça Santa Maria, 10, Camprodon) Mapa aquí.

El preu inclou: Atenció personalitzada, assegurança obligatòria. Material didàctic. Accés privat a les fotografies de la sortida i material extra. Assessorament posterior.

El preu no inclou: allotjament, transport, qualsevol cosa que no estigui especificat en l’apartat “inclou”.

Phototrekking.cat es reserva el dret de canviar la data de la sortida o activitat per motius meteorològics o altres aliens a la nostra voluntat i buscar una altra acordada entre tots. 

El curs es realitzarà amb un mínim de 3 inscrits.

Fotografia de Lluna

40.00 €

Fotografia de Lluna

40.00 €
Raül Carmona - Fotografia - Fotografia d'estudi, esdeveniments i Natura

ENAMORATS
DE LA
FOTOGRAFIA
I LA NATURA

Benvinguts al nostre espai!
RAÜL CARMONA-FOTOGRAFIAPhototrekking
continguts © Raül Carmonacreat en Bluekea