Fotografia nocturna i història al Castell de Rocabruna

Fotografia nocturna i història al Castell de Rocabruna

Fotografia nocturna i història al Castell de Rocabruna

dissabte 1 d'agost

Heu vist mai la Via Làctia sortint de les muralles d’un castell? Veniu amb nosaltres a la sortida de Fotografia Nocturna i història al Castell de Rocabruna!
Si voleu aprendre com fotografiar la Via Làctia mentre ens expliquen la història del Castell de Rocabruna acompanyeu-nos a la sortida fotogràfica nocturna de Phototrekking en la que, a més de fotografiar-la, estarem sota un cel amb poca contaminació lumínica i ple d’estrelles.

La lluna nova ens ajudarà a tenir el cel sense il·luminació, amb el que aconseguirem que la Via Làctia es vegi molt millor, més contrastada, amb més volum i amb molt més detall.

Farem primer fotografies de la posta de sol, veurem com a poc a poc se’ns en va la llum mentre sopem pic-nic i ens expliquen la història i anècdotes del Castell de Rocabruna, encara en excavacions arqueològiques i del resultat de les quals s’ha muntat una gran exposició itinerant. La xerrada sobre el Castell de Rocabruna ens la farà en Fermí Bobi,  docent i expert en el Castell de Rocabruna i la Vall de Camprodon.

La lluna nova es produeix quan aquesta s’interposa entre el Sol i la Terra, evitant així que cap raig de llum reboti sobre el satèl·lit terrestre i, per tant, des de la Terra no es rep cap rebot de llum provinent de la Lluna. El nostre satèl·lit no té llum pròpia i sempre que veiem un tros de lluna és pel rebot de llum provinent del Sol. El cas contrari és la lluna plena, quan la Terra es troba just entre el Sol i la Lluna i aquesta rep (i reflecteix) de ple tota la llum del Sol. En alguns casos de lluna nova és quan podem veure eclipsis de Sol.

Per veure el cel ple d’estrelles hem d’estar el més allunyat possible de contaminacions lumíniques, això implica estar lluny especialment de grans ciutats, pobles i fonts de llum, també com la lluna, que n’emet (i molta). La nit del 3 d’agost és ideal perquè és Festa Major de Rocabruna i perquè només haureu de prémer el disparador i gaudir de la natura, el cel ple d’estels, la fotografia nocturna i la història!

Fotografia nocturna i història al Castell de Rocabruna

dissabte 1 d'agost (coincidint amb la Festa Major de Rocabruna)

inscriu-te ara a info@phototrekking.cat o trucant al 675 601 476

Dificultat: Baixa.

Hora: 20:00h fins que el cos aguanti

Punt de trobada: Rocabruna

Es recomana portar aigua, roba i calçat còmode, roba d'abric i càmera fotogràfica.

Preu de la sortida: 49€

Grup reduït, oferim una atenció altament personalitzada i ens adaptem a les necessitats dels assistents.

Descomptes per a grups de 5 persones o més. Pagament per transferència, Paypal (5% de recàrrec)

o a la Botiga de Raül Carmona-Fotografia (Plaça Santa Maria, 10, Camprodon) Mapa aquí.

El preu inclou: Inclou apunts sobre fotografia nocturna i estrelles, presència de professor de fotografia, historiador expert en el Castell de Rocabruna i sopar pic-nic. Atenció personalitzada, assegurança obligatòria, impostos. Material didàctic, guies naturalistes i professors de fotografia durant la sortida. Accés privat a les fotografies de la sortida i material extra. Assessorament posterior.

El preu no inclou: allotjament, transport, qualsevol cosa que no estigui especificat en l’apartat “inclou”.

Phototrekking.cat es reserva el dret de canviar la data de la sortida o activitat per motius meteorològics i buscar una altra acordada entre tots. La sortida es realitzarà amb un mínim de 3 inscrits.

Raül Carmona - Fotografia - Fotografia d'estudi, esdeveniments i Natura
ENAMORATS
DE LA
FOTOGRAFIA
I LA NATURA
Benvinguts al nostre espai!
RAÜL CARMONA-FOTOGRAFIAPhototrekking
continguts © Raül Carmonacreat en Bluekea