Trekking pel Ripollès Discovery Walking

Trekking pel Ripollès Discovery Walking

Ripollès Discovery Walking

18 d'octubre Llanars-Vilallonga de Ter pel camí de la molsa
Un phototrekking és una caminada, més o meys llarga, en la que es va parant si creiem que alguna cosa és interessant de fotografiar o si les explicacions que anirem donant ho requereixen. És la manera més natural d'aprendre fotografia!

Iniciarem aquesta ruta a l’església de Sant Esteve de Llanars, construcció romànica del s.XII. Sortirem del poble i ens dirigirem entre prats i boscos cap a La Roca. A La Roca visitarem el seu famós mirador per tenir una panoràmica de 360º de la Vall de Camprodon. Des d'aquí baixarem al poble de Vilallonga de Ter per un camí ombrívol i humit, el Camí de la Molsa, on de ben segur no ens faltaran motius fotogràfics. Arribats a Vilallonga farem mitja volta i tot tornant descobrirem com un camí acabat de trescar pot ser tant diferent.

Organitzat per Itinerànnia

OBSERVACIONS: Cal portar calçat i roba còmode per caminar per la muntanya, aigua, roba d'abric, càmera fotogràfica i els estris fotogràfics que vulguis aprendre a utilitzar.
Opcional: Pals de caminar, prismàtics, guies d'identificació.

Nota: Si no tens càmera de fotos i vols venir ho pots fer amb el mòbil o sense res per gaudir de l'entorn on ens trobarem.

Raül Carmona - Fotografia - Fotografia d'estudi, esdeveniments i Natura
ENAMORATS
DE LA
FOTOGRAFIA
I LA NATURA
Benvinguts al nostre espai!
RAÜL CARMONA-FOTOGRAFIAPhototrekking
continguts © Raül Carmonacreat en Bluekea