Qui som

Qui som

Fotografia de Natura i Fauna.
Amb Phototrekking descobriràs, exploraràs i estimaràs la Natura.

Som Raül Carmona i Laura Roqué, apassionats de la natura, ens encanta tot el que té veure amb ella i encara ens agrada més transmetre-ho a través de la fotografia i l'ensenyament. Amb aquesta vocació i l’experiència d’anys de treball, va néixer Phototrekking, un projecte en el que ensenyem fotografia, a través de cursos, tallers i sortides a la natura.

Raül: fotògraf, educador ambiental i geòleg. Laura: biòloga i comunicadora (www.ulnaebones.com). Tots dos ens hem format i especialitzat en ornitologia, etologia, rastres i senyals de fauna salvatge, botànica, paleontologia, comportament i manipulació de mamífers i rèptils, anellament d’aus… En les nostres activitats incloem tot aquest coneixement aportant una visió més completa de l’entorn on ens trobem.

Realitzem tot tipus d'activitats a la Natura: fotogràfiques, de descoberta de flora, fauna i geologia, team-buildings, sortides en grup i personalitzades, avistament de fauna, seguiment de fauna, entre d'altres.

Vam començar al 2012 i des d'aleshores la nostra passió per la Natura ha seguit creixent sense parar. Tenim moltes ganes d'acompanyar-te i que t'enamoris de la Natura.

Phototrekking, com a membre de la Societat Catalana de Fotògrafs de Natura (SCFN) i de la Secció de Fotografia de Unió Excursionista de Sabadell (UES), estem connectats amb la resta de professionals de la fotografia. Formem part del jurat de diversos concursos fotogràfics (com el Concurs de Fotografia de la Vall de Camprodon) i de vídeo.

El nostre compromís amb la conservació de la Natura va més enllà de la fotografia, també col·laborem amb entitats conservacionistes sense ànim de lucre com l’ADENC i som col·laboradors del Museu de Ciències Naturals de Barcelona i de la web Biodiversidad Virtual.

Estigues al dia de totes les nostres activitats

Mira l'entrevista per saber què fem!

Raül Carmona - Fotografia - Fotografía de estudio, eventos y Naturaleza

ENAMORATS
DE LA
FOTOGRAFIA
I LA NATURA

Benvinguts al nostre espai!
RAÜL CARMONA-FOTOGRAFIAPhototrekking
contenidos @Raül Carmonacreado en Bluekea