Botiga fotografia on-line

Botiga fotografia on-line

La nostra botiga fotogràfica On-line!

Motxilla Lowepro FlipSide 400 AW
OFERTA!

97.90 €

Motxilla Lowepro FlipSide 400 AW
OFERTA!

97.90 €
Motxilla Lowepro Flipside 400 AW II negre

La reinvenció de la mítica sèrie de motxilles d'accés del darrere

Lowepro renova la seva exitosa sèrie de motxilles d'accés del darrere creant la nova família Lowepro Flipside AW II. La gamma original es va convertir en referència de mercat gràcies a les seves característiques que les van fer extremadament populars entre els fotògrafs usuaris d'equips basats en càmeres DSLR, i els nous models mantenen el seu esperit amb noves idees que les fan més pràctiques, versàtils i millor adaptables a més configuracions d'equip i nous dispositius a part de l'equip fotogràfic, incloent telescopis terrestres, tablets, ordinadors portàtils i drones compactes.

La gamma incorpora dues butxaques laterals per a ampolles d'aigua o trípodes, espai interior ajustable, coberta per la pluja All Weather AW Cover ™, compartiment especial per tablet / portàtil tipus CradleFit ™ i enganxalls exteriors compatibles SlipLock ™ per afegir estoigs opcionals per augmentar la capacitat fàcilment. El sistema d'accés del darrere Flipside garanteix la màxima seguretat i poder accedir al nostre equip sense necessitat de posar la motxilla a terra.

El model Flipside 400 AW II pot allotjar una tablet de 10 polzades i un ordinador portàtil de 15 polzades, una càmera DSLR amb objectiu 300 mm muntat (o bé un drone compacte), un trípode compacte i entre quatre i sis objectius més, juntament amb un flaix.

Dimensions (An x L x A l'):
exterior 24,5x20x43,5cm
interior 29x15x42,5cm
Interior (espai per a tablet) 27x1,5x36cm
Pes: 1,5kg
Color: negre

Motxilla Lowepro Flipside 400 AW II negre

Motxilla Canon OFERTA!

19.00 €

Motxilla Canon OFERTA!

19.00 €

Llibre "La Vall de Camprodon Desapareguda"

22.00 €

Llibre "La Vall de Camprodon Desapareguda"

22.00 €
«Una imatge val més que mil paraules» és una frase feta que la majoria hem sentit alguna vegada. Les imatges mai ens deixen indiferents i gairebé sempre ens provoquen un determinat estat anímic: perplexitat, enyorança, curiositat, etc. El llibre que teniu a les mans n’és un bon exemple, ja que les fotografies aporten informació històrica d’un territori del nostre país abans de la profunda transformació soferta a partir dels anys setanta. Mireu les imatges i gaudiu amb l’essència de la vall de Camprodon.

Llibre "La Vall de Núria Desapareguda"

22.00 €

Llibre "La Vall de Núria Desapareguda"

22.00 €
Qui més qui menys ha sentit a parlar de la vall de Núria o bé hi ha estat per un motiu o altre: la pràctica de l’excursionisme o d’esports d’hivern, l’assistència a un congrés o a una festa familiar, poder fer unes pregàries davant la imatge de la Mare de Déu o, simplement, passar un dia tranquil i reposat en un paratge incomparable. El llibre us ofereix l’oportunitat de conèixer una altra Núria, la dels pares o avis, i, sobretot, una Núria autèntica, diferent de la dels nostres dies.
Raül Carmona - Fotografia - Fotografia d'estudi, esdeveniments i Natura
ENAMORATS
DE LA
FOTOGRAFIA
I LA NATURA
Benvinguts al nostre espai!
RAÜL CARMONA-FOTOGRAFIAPhototrekking
continguts © Raül Carmonacreat en Bluekea